Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Best Friends

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Best Friends

Az első osztályos általános iskolás kisdiákok számára tervezett, precíz kivitelezésű Stil iskolatáska anatómiai kialakítással és alacsony tömeggel büszkélkedhet. Ezek a legfontosabb tényezők, melyeket a megfelelő iskolatáska kiválasztásánál mindenképpen ajánlatos figyelembe venni. Szilárd szerkezetének köszönhetően remekül tartja formáját, és jó hozzáférést biztosít az elhelyezett tárgyakhoz. Átlátható belső elrendezését egy fő zseb alkotja szilárd elválasztóval, továbbá az elülső cipzáras zsebek különféle apróságok tárolására alkalmasak, míg a két oldalsó zseb egyikében üdítős üveg tárolható. A merevített belső szilárdan tartja a hátizsák formáját, és megakadályozza az iskolatáska felborulását.

Legfontosabb jellemzők

  • minőségi, könnyített anyag és gondos kidolgozás
  • légáteresztő párnázás
  • anatómiai kialakítású 3D hátrendszer
  • állítható hosszúságú széles, párnázott vállpántok
  • 2 részre osztott, jól átlátható fő rekesz
  • elülső cipzáras zseb
  • oldalsó zsebek vizes palack tárolására
  • Fidlock mágneses zár
  • számos fényvisszaverő felület
  • tömeg: 1,1 kg

Ergonómia és biztonság

A Stil hátizsák tökéletes anatómiai kialakítása gondoskodik róla, hogy a táska a lehető legjobban illeszkedjen gyermeke hátára, és ne terhelje feleslegesen a gerincét. Légáteresztő, puha párnázott anyagának köszönhetően igazán kényelmes viseletet biztosít, míg a széles vállpántok a hát és a vállak közötti optimális tehereloszlásért felelnek. Természetesen ezek szintén beállíthatók a gyermek magasságának megfelelően. Emellett nem hiányzik a mellheveder sem, melynek köszönhetően a vállak és a gerinc kevesebb terhelést kap. Mindezen sajátosságokkal, illetve a táska alacsony tömegével együtt, amely valamivel 1 kg felett mozog, a hátizsák megfelel mind a szülők, mind a gyermekek magas igényeinek. A gyártó nem feledkezett meg a kisiskolások biztonságáról sem, ezért számos fényvisszaverő elemmel látta el az iskolatáskát.

Tömeg:
1,1 kg

Méret:
37 × 32 × 22 cm

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 420 cm
Szélesség 320 cm
Hosszúság/mélység 200 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,8 kg
Űrtartalom 17 l
Kód:  HRAkn0731
Termékszám:  8591577043559
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15