Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Berg kék kerékpár pedálokkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Berg kék kerékpár pedálokkal

Ismerd meg a tekintélyes Red Dot Award 2018 díjazottját és további két német innovációs és tervezői verseny nyertesét. Ez a BERG GO2 gyermek kerékpár kék színben. Teljes mértékben egyedülálló és maximálisan biztonságos, a kisgyermekek számára tervezett járóka és a kismotor jól átgondolt kombinációja. Szabadtéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A BERG GO2 három trendi színben kapható, 10-30 hónapos korban ajánlott a gyermekeknek.

A BERG GO2 kerékpár fő jellemzői - kék színben

  • A legjobb első jármű gyermekednek
  • Több tervezői verseny díjazottja
  • A BERG GO2 gyermek kerékpár egy kerékpár és egy járóka kombinációja
  • A legcsendesebb kerekekkel a zajmentes használat érdekében
  • Praktikus dönthető pedálokkal
  • A maximum stabilitásról a széles elülső nyomvonal gondoskodik
  • A BERG GO2 kerékpár 10-30 hónapos korban alkalmas a gyermekeknek

Csodálatos szórakozás otthon és a szabadban

A BERG GO2 rendkívül csendes kerekekkel büszkélkedhet, amely igazán praktikus jellemzője. Ennek köszönhetően a gyerkőcök otthon is használhatják a járművet, neked pedig nem szükséges aggódnod a túlzott zaj miatt. A pedálos kerékpárt hihetetlenül részletgazdag feldolgozás jellemzi. Amint a gyermek megtanul egyensúlyozni és biztosan ül a járművön, neked csak annyit kell tenned, hogy felülteted a kerékpárra, és megtanítod pedálozni. Nem szükséges az ülés magasságának vagy a kormányrúd magasságának beállítása. Tehát használatakor elegendő csak elővenni a helyéről, és már indulhatok is. A széles elülső nyomvonalával a BERG GO2 mindig biztonságos és stabil mozgást nyújt a gyerekeknek.

Tömeg:
3,85 kg

Terhelhetőség:
20 kg

Méretek:
65 x 45 x 44 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Fém
Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kód:  HRAif12687
Termékszám:  8715839065404

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15