Oldal frissítése

BERG Buddy Orange

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BERG Buddy Orange

Hagyja, hogy a gyerekek felfedezzék a környéket, és kiélvezzék a szabadtéri mozgás előnyeit a szuperjó BERG Buddy quadriciklivel! A forgótengely magas fokú stabilitást biztosít még az egyenetlen terepen is, a dönthető ülés pedig tökéletes kényelmet biztosít. A bicikli, minőségi acélszerkezetének köszönhetően rendkívül tartós. A gyerekek így biztonságos és mókás köröket futhatnak ezzel a stílusos járművel.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos és ergonomikus kialakítás
  • Kiváló minőségű, tartós acél kivitelezés 
  • Állítható magasságú kormánykerék, és 3 üléshelyzet amik mind a felhasználó kényelmét szolgálják
  • BFR rendszerrel felszerelt pedál
  • Golyóscsapágy miatti csendes működés 
  • Nagy stabilitás a lengő tengelynek köszönhetően

Biztonságos és csendes utazás

A pedál BFR rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek úgy érezzék magukat, mintha igazi motorkerékpárt vezetnének. Ennek a rendszernek a segítségével lehetőségük van előre és hátra irányítani a járművet, a fékezést pedig a pedál hátrafelé lenyomásával történik. Az ülést három pozícióban is be lehet állítani, ezentúl a kormánykerék magasság is állítható. Így abszolút nem kell attól tartania, hogy a gyerekek néhány hónapon belül kinövik a járművet. A golyóscsapágy biztosítja, hogy a quadricikli működése teljesen csendes, így nyugodt utazást garantál.

Ajánlott kor:
3-8 év

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa10841
Termékszám:  8715839027983
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05