Oldal frissítése

Benaton Házikó

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Benaton Házikó

A Benetton Fairy House gyermek számára készült játszóháza sok örömmel szolgál az egész évben. Kinézetre egy miniatűr mesebeli ház, amelyben gyermekeid számára elég hely található különböző játékoknak. Az átlátszó tetőablakon át jön be a fény. Az ajtón levelesláda található. A forró nyári napokon az ablak kinyitásával lehet felfrissíteni a levegőt.

Az alapanyag minőségi műanyag, mely ellenáll az időjárási viszontagságoknak. A falak stabilak, biztonságosak. A három éves, és annál idősebb gyermekek biztosan sok szép emléket fognak szerezni eme színes házikóban.

Műszaki adatok:
Alapanyag:
Műanyag
Méretek:
95 x 90 x 110 cm
Ajánlott kor:
3+
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK, 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról hozott szabályozásnak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Méretek

Hosszúság/mélység 95 cm
Szélesség 90 cm
Magasság 110 cm

Tulajdonságok és felszereltség

Anyag Műanyag

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  JAK112f
Termékszám:  7290100906804

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05