Oldal frissítése

Beados Kristályok Kreatív Gyöngykészlet Napsugár Pillangó Szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beados Kristályok Kreatív Gyöngykészlet Napsugár Pillangó Szett

Ez az egyedülálló Beados Kristályok szett minden kreatív gyermeknek örömöt fog okozni. A speciális kiadású Napsugár Pillangó szett 600 különböző, élénk drágakövet és más remek kiegészítőt tartalmaz, amelyek biztosítják a gyermekei szórakozását és inspirációját. Most már gyönyörű és teljesen egyedi dekorációkkal díszítheti a szobáját, és az ablakánál használja egyedi napfény reflektort, amely színesen csillog!

Legfontosabb jellemzői

  • Kreatív készlet egy napfény reflektor készítéséhez
  • A készlet 600 ragyogó drágakövet, néhány sablont és más hasznos kiegészítőket tartalmaz
  • Egyszerű használat, ragasztó nélkül
  • A ragasztáshoz sima vizet használjanak a készlethez mellékelt permetezővel
  • 5 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas

Varázslatos víz és csillogó drágakövek

A készlet 600 drágakövet tartalmaz, nyolc különböző színben és árnyalatban. Természetesen jár hozzá egy speciális tálca, amelyből egyszerűen válogathatja ki a drágaköveket. A szett része még pár különböző sablon, egy különleges játéktábla, egy víz permetező és egy praktikus csipesz, amellyel könnybben dolgozhat a gyöngyökkel. A napfény reflektorok elkészítéséhez használja a mellékelt kampókat, zsinórokat és a különleges tapadókorongokat az ablakhoz. Az elkészítése rendkívül egyszerű, nem is kell hozzá ragasztó! Csak helyezze színes drágaköveket a táblába a mellékelt sablon szerint, vízzel permetezze le és már rá is teheti az ablakára az elkészült reflektort! 

További jellemzők:
A csomag tartalma:600 drágakő3 x kétoldalas sablon1 x tálca a gyöngyökhöz1 x víz permetező2 × játéktábla1 × csipesz1 x horog tapadókoronggalZsinórok és horgok, hogy fel lehessen akasztani

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAa8484
Termékszám:  5902251106669

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20