Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Be.bag StreetArt2

Kiegészítők a termékhez

Be.bag StreetArt2

A(z) Herlitz iskolatáska aprólékos kidolgozása és praktikussága első pillantásra elnyeri gyermeked szívét. Az állítható vállpántok komfortosabb viselést tesznek lehetővé. A hátizsák belső felosztása, 27 l megfelelő kapacitása teszi lehetővé, hogy gyermeked minden füzetet és könyvet magával tudjon vinni. Az integrált fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. A(z) Be.bag StreetArt2 iskolatáska tömege elenyésző, mindössze 0,8 kg. A(z) Herlitz táskája mintázata és színe alapján bárki számára ajánlott.

A(z) Be.bag StreetArt2 iskolatáska főbb tulajdonságai

  • Vízálló anyagból készül
  • A(z) Herlitz iskolatáskájának pántjai könnyen beállíthatók
  • Integrált fényvisszaverő elemek
  • Súlya: 0,8 kg
  • Dizájnja és színe alapján bárki számára ajánlott

A(z) Herlitz iskolatáskájának felszerelése

Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. A párnázott hátsó rész légáteresztő. A rugalmas oldalsó zsebek az apróbb cuccok tárolására szolgálnak. A(z) Herlitz táskája vízhatlan anyagból készül. A mellkaspánt a gyermek igényeihez szabható. Gyermeked láthatóságáról az integrált fényvisszaverő elemek gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 45 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,8 kg
Űrtartalom 27 l
Kód:  HRAbz01457
Termékszám:  5901389575163
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15