Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Be.Bag Labyrinth

Kiegészítők a termékhez

Be.Bag Labyrinth

A(z) Herlitz iskolatáska aprólékos kidolgozása és hasznos tulajdonságai az első találkozástól kezdve el fog varázsolni. Ezt az elegáns iskolatáskát kifejezetten gyermekek hátához tervezték. Az állítható pántok komfortosabb viselést tesznek lehetővé. Ezen kívül fontos lehet még számodra, hogy párnázott hátsó része ergonomikus kialakítású. A hátizsák belső felosztása, 27 l komoly űrtartalma garantálják, hogy gyermeked magával tudjon vinni minden könyvet és segédeszközt. A beépített fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. A manapság már elengedhetetlen notebook zseb jó szolgálatot fog tenni. A(z) Herlitz táskája stílusa és színe alapján bárki számára ajánlott.

A(z) Be.Bag Labyrinth iskolatáska főbb jellemzői

  • A(z) Herlitz iskolatáskájának vállpántjai könnyen állíthatók
  • Beépített fényvisszaverő elemek
  • Ergonomikus formájú párnázott hátsó rész
  • A(z) Be.Bag Labyrinth iskolatáska notebook zsebbel is rendelkezik
  • Színe és dizájnja alapján bárki számára ajánlott

A(z) Herlitz iskolatáskájának felszerelése

A(z) Herlitz iskolatáskájának párnázott hátsó panelje ergonomikus kialakítású, így kényelmes lesz hordani. Vállpántjai könnyen beállíthatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyermeked hátához igazítsd. A párnázott hátsó rész légáteresztő. A rugalmas oldalsó zsebek az apróbb dolgok tárolására szolgálnak. Ezt a táskát a praktikus laptop zseb teszi igazán egyedülállóvá. Gyermeked láthatóságáról a fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Oldalzsebek, Mobiltelefon zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 45 cm
Szélesség 31 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Űrtartalom 27 l
Kód:  HRAbz01456
Termékszám:  5901389575088
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10