Oldal frissítése

BCR 10 Terep Robotic kit

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BCR 10 Terep Robotic kit

Minden szerelmeseinek elektronika és készletek biztosan élvezni egyedülálló robot Buddy Brand Játékok. Ez egy rendkívül funkcionális elektronikus készletek lehet összeszerelni három változat. Minden modell erős robot egyszerű, de hatásos manipuláció. Mozdulatai és akciók vezérlése infravörös távirányítóval, és mint ilyen, hogy egy viszonylag széles játékteret. Szakképzett építők kezelni, hogy egy új társ 3-4 órán keresztül. Az eredmény lesz a változó szél, amely, hála a mozgás a biztonsági övek mind otthon, mind azon kívül.

Minden eletronikai és építés iránt érdeklődő gyermek számára megfelelő választás ez az egyedi Buddy Toys robotkészlet. Ez egy rendkívül funkcionális elektronikus szett, ami 3 féle verzióvá szerelhető össze. Mind a három modell egy-egy erős robot egyszerű, mégis hatékony kezelhetőséggel. A mozdulatok és cselekedetek egy infravörös porttal rendelkező távirányítóval kivitelezhetőek, ami számos lehetőséget ad a játékra. Ügyes szerelők 3-4 óra alatt építhetnek egy új játékostársat. Az eredmény egy sokoldalú játék, amivel bent és kint is nagyszerűen lehet játszani. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül jól funkcionáló elektronikus csomag
  • Vezérlés infravörös távirányítóval
  • 3 beépített opció - megragadás, terepjármű, gyík
  • Mindegyik verzió újramodellezhető
  • Az összeszerelési idő 3-4 óra, az építő képességeitől függően
  • 9 éves kortól ajánlott 
  • 4 x AA elem (nincs mellékelve a játékhoz)

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden cseh szabályozás szerinti jogi normának. Erről természetesen van megfelelőségi nyilatkozat.

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 9 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA

Projektek száma

Projektek száma 3
Kód:  HRAa8211
Termékszám:  8590669131600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20