Oldal frissítése

Bayala - szivárvány tündér Nayara mozgó kezek

Kiegészítők a termékhez

Bayala - szivárvány tündér Nayara mozgó kezek

Mesésen szép szivárvány tündér Nayara régóta nélkülözi a barátja, hogy játszana vele, és hajlandó segíteni neki az összes lány elf barátok.

Kézzel festett szépség Nayara büszkélkedhet egy hosszú, sötét lila haj, nagy szivárványos szárnyak és lágyan gyönyörű lila ruha. Ez lesz igaz barátja minden kis hercegnők, aki szeret játszani számokat. A figura a rugalmas tenyér. Alkalmas feletti gyermekek 3 éves korig.

Műszaki adatok:

anyaga:
Plast

Úgy tervezték, hogy:
lányok

Ajánlott kor:
3 éves kortól

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa2094
Termékszám:  4005086704794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15