Oldal frissítése

Barbie Mini baba játékszett posta

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Barbie Mini baba játékszett posta

A Mattel Barbie Mini ugyanolyan gyönyörű, stílusos és modern, mint nagy nővére. Új Barbie az utakon kollekcióval érkezik, amelynek köszönhetően kislányod számára új játéklehetőségek nyílnak. A kis Barbie baba és barátai kirándulásokra indulnak autóval, robogóval, lovon... A játékszettben Mini Barbiet és postát találsz, ahová a baba pótkoscis robogójával visz két csomagot. Meglátod, hogy a készlettel kislányod akár egyedül vagy barátnőivel hosszú órákon keresztül eljátszik.

A Barbie Mini posta játékszett fő tulajdonságai

  • Mattel Mini Barbie baba játékkészlettel
  • Baba, robogó pótkoscival és posta
  • A robogó motorral meghajtott és valóban halad a postához vezető pályán
  • A baba feje mozog, térdei hajlanak és csíipője rugalmas
  • A posta 8 darabból áll
  • Minőségi és részletgazdag kidolgozás
  • 4 éves kortól ajánlott
  • A kollekció további játékszettjeivel is használható

A csomag tartalma

A Barbie Mini posta játékszett csomagolásában egy kb. 10 centiméter méretű Mini Barbie baba található, amely mozgatható fejének, valamint rugalmas csípőjének és térdeinek köszönhetően kényelmesen tud ülni pótkocsis robogóján, amely motorral meghajtott, tehát valóban halad a postához vezető pályán. A posta 8 színes elemből áll és rengeteg kiegészítőt tartalmaz, mint pl. a kapu, fényjelzés, stopp tábla, postaláda és a csomagfelvevő. A baba stílusosan öltöztetett, levehető rózsaszín bukósisakkal rendelkezik és két csomagot szállít.

Baba mérete:
kb. 10 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif6481
Termékszám:  0887961529944
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05