Oldal frissítése

Barbie húga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Barbie húga

Barbie nővérek mindig sok kalandot élnek át együtt. Mindkettő készen áll az utazásra, és várják, hogy meglátogassák a világ legérdekesebb látnivalóit és helyeit. Stacy és Skipper 4 tartozékkal van felszerelve, amelyek a segítségükre lesznek minden kalandban. Velük együtt gyermekeik nemcsak a fantáziájukat fogják fejleszteni, hanem a finom, motorikus képességeiket is.

A Barbie nővér babák főbb jellemzői

  • Barbie babák a Mattel-től
  • Barbie nővérek nagyszerű készletben, számos kiegészítővel
  • Modern, kényelmes ruhák
  • A játék támogatja a gyermekek fantáziáját és a finom motorikai képességüket
  • 3 éves gyermekek számára alkalmas

Barbie nővérek és kiegészítők

Mindkét Barbie nővér kényelmes ruhákat választott a kalandjaihoz. A barnahajú Skipper utazáshoz alkalmas öltözetben van, ami szürke felsőből, kockás ingből,  fekete nadrágből és piros cipőből tevődik össze. A hátizsákjába becsomagolt egy pár távcsövet, egy kamerát és egy tablagépet is. Modern stílusát  színes hajdincs hangsúlyozza. Másrészt a szőke Stacy csíkos inget, színes kabátot, farmer rövidnadrágot és fehér cipőt választott. Egy elegáns, flamingóval ellátott táskában tartja a szükséges fényképezőgépet, utazó bögrét és naptejet.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie

Tulajdonságok

Játék magassága 27 cm
Kód:  HRAif16192
Termékszám:  ASRT0887961683707

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20