Oldal frissítése

Barbie Extra - szőke rakott miniszoknyában

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Barbie Extra - szőke rakott miniszoknyában

Az Extra kollekció népszerű Barbie babája merész divatjával és élénk színeivel nyűgöz le. A hosszú szőke hajú Barbie hároméves kislányoknak készült, 32,5 cm-es, világoskék felsőt, stílusos kabátot szőrmeujjakkal, nyalt miniszoknyát és rózsaszín leggingset visel. A magabiztos stílust egy rózsaszín átlátszó napellenző, egy lila átlátszó szivárványos hátizsák, csillag fülbevalók, csillogó nyakláncok és fekete napszemüveg teszi teljessé. Barbie Extra - a Matteltől származó, nyalt mini szőke Barbie-nak gyönyörű, extra hosszú és hullámos szőke haja van. A babát egy plüssmackó, fánk alakú fejhallgatóval, két jégkrém, egy magnó és színes görkorcsolya kíséri. Barbie Extra - szőke, nyalt mini Barbie Extra - egy nagyszerű baba, amit érdemes a gyűjteményedbe felvenni!

A Barbie Extra baba főbb jellemzői - szőke, plizzed miniben

  • A Barbie Extra baba merész divattal és élénk színekkel tűnik ki
  • A játék 3 éves kortól alkalmas kislányok számára.
  • Barbie Extra - szőke, nyalt miniben van felöltözve világoskék felső, elegáns kabát szőrmeujjú ujjakkal, rakott miniszoknya és rózsaszín leggings.
  • Egyedi kiegészítőkkel: rózsaszín átlátszó napellenző, lila átlátszó szivárványos hátizsák, csillag fülbevaló, csillogó nyaklánc és fekete napszemüveg.
  • A Mattel babának csodaszép, extra hosszú és hullámos szőke haja van.
  • Fánk alakú fejhallgatóval ellátott plüssmackóval, két jégkrémmel, magnóval és színes görkorcsolyával.

Anyag:
műanyag

Magasság:
32,5 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie

Tulajdonságok

Játék magassága 32 cm
Funkciók Hajlik a keze és a lába
Tulajdonságok Gyűjthető
Kód:  HRAnk012953
Termékszám:  887961973372

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15