Oldal frissítése

Barbie Color Reveal Barbie 4. hullám

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 6 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 5 870 Ft/db

Barbie Color Reveal Barbie 4. hullám

Szerezz kislányodnak örömteli pillanatokat ezzel a hét meglepetést tartalmazó Barbie Color Reveal babával. Az, hogy hogy néz ki a baba, az utolsó pillanatig rejtve marad: csak akkor válik láthatóvá, melyik babát kaptad, amikor vízbe meríted és lemosod róla a metál színt. A meglepetés tasak többek között parókát is rejt, amely megváltoztatja a színét, miután hideg vízzel és a szivaccsal érintkezik. A kék-zöld stílusú Barbie 4. változat baba egy sellőre hasonlít, és felcsatolható uszonyt valamint egy pár cipőt is kapott. Vásárolhatsz hozzá további tengeri barátokat is, majd különböző módon kombinálhatod a stílusukat. A játéknak minden 3 és 7 év közötti kislány örülni fog.


A Barbie Color Reveal baba legfontosabb jellemzői - 4. változat

  • Különleges Barbie Color Reveal baba titkos személyazonossággal és négy meglepetés tasakkal
  • Kék-zöld stílus, 4. változat
  • A baba igazi megjelenésére csak akkor derül fény, ha meleg vízbe mártod
  • Miután a baba haját vagy bőrét hideg vízbe áztatott szivaccsal megdörzsölöd, megváltozik a színe
  • A meglepetés tasakban paróka, szivacs, egy pár cipő és uszony található
  • A babákkal való játék fejleszti a gyerekek fantáziáját és kreativitását
  • A Barbie sellő baba 29 cm magas
  • A Color Reveal 4. változat babát 3 és 7 év közötti lányoknak ajánlják
  • Gyűjtsd össze az összes Barbie Color Reveal babát, és ötvözd a stílusukat

Élvezd kislányod örömét, ahogy felfedezi a Barbie Color Reveal 4. változat csomagban található babát és a hozzá járó, összes meglepetést

A Color Reveal kiadású Barbie baba nem csak egy hétköznapi játékbaba - ez a különleges baba megváltoztatja a színeit, miután forró vagy hideg vízzel érintkezik! Személyazonossága az utolsó pillanatig titok marad a kislány előtt, csakúgy, mint a tasakok tartalma és az uszonyos baba kiegészítői. Kislányod összesen 7 izgalmas meglepetésre számíthat egyetlen csomagban a Barbie Color Reveal 4. változat babával!

A Barbie Color Reveal baba megváltoztatja a színét, ha meleg vagy hideg vízzel érintkezik

A Color Reveal sorozat összes Barbie-ja stílusos megjelenéssel büszkélkedhet, ugyanakkor mindegyik megjelenése más - a szeme és a bőre színétől a frizurájáig és a kiegészítőkig -, és mindez az utolsó pillanatig titokban marad. Miután a 4. változat Barbie babát átlátszó edénybe engedett meleg vízbe meríted és a fémes kék színt lemosod róla, kiderül, hogy kit rejt a figura gyönyörű kékes-zöldes színe. A tasakokban található még egy paróka, amely megváltoztatja a színét, ha hideg vízzel érintkezik, egy kicsi szivacs és egy pár cipő. A hideg víz egy rajzot is felfed a Barbie Color Reveal baba arcán és a hatására színes lesz a baba ajka. A 29 cm magas Barbie babát az összes 3–7 éves kislány imádni fogja.



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kiadás Color Reveal

Tulajdonságok

Játék magassága 29 cm
Kód:  HRAbz06044
Termékszám:  0887961928143

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15