Oldal frissítése

Barbie Color Reveal Adventi naptár

Kiegészítők a termékhez

Barbie Color Reveal Adventi naptár

Szereti kislányod a Mattel Barbie babákat? Ez esetben örülni fog a 25 meglepetésablakot és a 32,5 cm magas babát tartalmazó adventi naptárnak. A Barbie adventi naptár 3 és 9 év közötti gyermekek számára készült, és a karácsony előtti időszakot még élvezetesebbé teszi az ikonikus játék minden rajongója számára. Az ablakok ruhákat és divatos kiegészítőket rejtenek minden napra és éjszakára. A baba megjelenése azonban mindaddig rejtély marad, amíg be nem teszed a vízbe. Akkor megtudod, hogy milyen babát öltöztethetsz fel csodás ruhákba, remek kiegészítőkkel.


A Barbie adventi naptár legfontosabb jellemzői

  • Stílusos ajándék minden Barbie baba rajongónak az adventi időszakra
  • A naptár 3 és 9 év közötti gyermekek számára készült
  • Barbie adventi naptár ruhákkal és divatos kiegészítőkkel, hogy nagyszerű játékban legyen részed
  • A gyerekek összegyűjthetik a többi Color Reveal babát is, hogy kombinálhassák őket
  • Hamarosan kiderül, milyen Barbie babát rejt a csomag
  • Barbie adventi naptár 25 meglepetéssel
  • Szintén tartalmaz egy remek karkötőt
  • A baba magassága: 32,5 cm

Barbie baba felfedi a megjelenését

Ahhoz, hogy megtudd, milyen babát kaptál, csak vedd ki, és önts meleg vizet a hengerbe. Pörgesd meg, hogy örvényt csinálj, amely felfedi Barbie babád külsejét. A víz is varázslatos, fémes kékre változik, még kavargó hópelyhek is lesznek benne.

Barbie adventi naptár ruhákkal és divatos kiegészítőkkel - remek móka divattal kapcsolatos szerepjátékot játszani

A Barbie adventi naptár nagyszerű a divat témájú játékokhoz, míg maga a csomagolás remek háttérként használható. Öltöztesd a babádat az alkalomnak megfelelően, és élvezd az egyes napok meglepetéseit. A csomagolás hajtogatható darabjait felhasználva havas hátteret hozhatsz létre hófödte hegyekkel.

Barbie adventi naptár 25 meglepetéssel

A Barbie Color Reveal adventi naptár egy Husky kiskutyát is tartalmaz: vele minden kalandot átélhetsz! A csomagban továbbá találsz két póthajat, hat, téllel kapcsolatos holmit, három pár cipőt, három kiegészítőt és téli csodaországot forró csokoládéval, egy jegesmedve baráttal és egy hóemberrel. 

Csodás karkötő gyerekeknek

A Barbie Color Reveal adventi naptár egy csinos karkötőt is tartalmaz, amelyet a csuklódra tehetsz. Dekoráld az ízlésed szerint. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kiadás Color Reveal

Tulajdonságok

Játék magassága 32,5 cm
Funkciók Reagál az érintésre
Kód:  HRAnk004608
Termékszám:  194735001576

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20