Oldal frissítése

Barbie Chelsea iskola

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Barbie Chelsea iskola

Menj iskolába a Chelsea babával és szórakozzatok együtt jó sokat! A Barbie Chelsea iskola játékkészlet számos szórakoztató elemet tartalmaz, amelyek fejlesztik a gyermekek képzeletét és lehetővé teszik a számukra, hogy felfedezzék az iskolai környezet érdekes világát. A gyerekek különböző iskolai történeteket találhatnak ki, amit a hiteles kiegészítők segítenek, mint például a különféle iskolai kellékek, hátizsák, számítógép vagy szemüveg. A Chelsea babát le lehet ültetni egy székre az asztalhoz, fellehet vele fedezni a forgatható táblát vidám feliratokkal, vagy meglátogathatja az étkezdét, ahol a tanulás szünetében finom tízórait ehet. Tanítás után a baba elmehet játszani csúszdára vagy a hintára. Barbie Chelsea gyönyörű napocskás pólót, levethető, fényes szivárványos mintás szoknyát és fehér cipőt visel. Gyűjtsd össze az összes Chelsea babát a még jobb szórakozásért!

A Barbie Chelsea iskola fő jellemzői

  • Barbie Chelsea iskola játékkészlet a Mattel márkától számos szórakoztató kiegészítővel
  • A készlet olyan játékelemeket tartalmaz, mint a forgatható tábla, pad, szék és így tovább, hogy szimulálják az igazi osztályt
  • A Barbie Chelsea baba napocskás pólót, levethető szoknyát és fehér cipőt visel
  • Számos kiegészítőt használhatsz, mint például szemüveget, számítógépet vagy iskolatáskát
  • Az osztályon kívül a játékkészlet étkezdét és játszóteret is tartalmaz

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie

Tulajdonságok

Játék magassága 14 cm

Csomagolás

Csomagolás Játék szett
Kód:  HRAb1506
Termékszám:  0887961803495

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15