Oldal frissítése

Barbie Álomrepülőgép

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Barbie Álomrepülőgép

Engedd szabadjára a fantáziádat és repülj fel Barbie-val a felhők közé ezen a csodálatos Barbie-s álomrepülőn. Csak pattintsd le a gép tetejét és oldalát, és a Barbie-k már indulhatnak is a nagy kalandra. A repülőgépbe három baba ülhet és a tizenöt részes kiegészítő szettnek köszönhetően tökéletes kényelemben lehet részük. A bőröndöket az utasok feje fölött lehet tárolni, az ételeket pedig az étkezőkocsiról szolgálják fel. Az út gyorsan telik, ideje lepihenni. A Barbie álomrepülőt 3 éves kortól ajánljuk.



A Barbie Álomrepülő készlet legfontosabb jellemzői

  • Egy repülőgép, max. három babához
  • A készlet tartalmaz egy repülőgépet és több mint 15 tartozékot - étkezőkocsit, bőröndöt, kézitáskát, magazint, két tálcát étellel, italt és egyéb frissítőket, takarókat, fejhallgatókat, alvómaszkot és még egy kiskutyát is.
  • Csomagtér és dönthető ülések
  • Repülés közben, a repülőgépen játszva sok csodálatos történet kerekedhet, amely fejleszti a kislányok fantáziáját
  • A Barbie álomrepülőt 3 éves kortól ajánljuk
  • A készlet nem tartalmazza a babákat

Egy repülőgép max. három Barbie babához 

Vidd el a barátnődet kirándulni! A Barbie repülő két ülést tartalmaz és egy helyet a pilótának. A babákat külön kell megvásárolni.

Csomagtér és dönthető ülések

Döntsd hátra az üléseket és takard be Barbie-t, hogy nyugodtan pihenhessen, tedd fel az alvómaszkot és a fülhallgatót is. Hadd élvezzék a babák a zavartalan repülést!

Vidám repülés sok történettel

Az út gyorsabban telik az ülések háttámláján elhelyezett tévé képernyőnek köszönhetően. A repülőgépes Barbie baba játék lehetővé teszi sok, csodálatos történet kitalálását, amely fejleszti a kislányok fantáziáját.

A Barbie repülőgépet 3 éves kortól ajánljuk

Az utazás igazi szórakozás! A képzeletnek és a kreativitásnak nincsenek határai,  csakúgy, mint a Barbie babáknak sem. Biztosíts utasaidnak ellenállhatatlan és zavartalan repülést. Tálalj ki nekik valami kedvükre valót és tedd még kellemesebbé az utazást. 

Készlet több, mint 15 tartozékkal

A készlet tartalmaz egy repülőgépet és több mint 15 kiegészítőt - étkezőkocsit, bőröndöt, kézitáskát, magazint, két tálcát étellel, italt és egyéb frissítőket, takarókat, fejhallgatókat, alvómaszkot és még egy kiskutyát is.



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kiadás Dreamhouse adventures

Tulajdonságok

Játék magassága 28 cm

Csomagolás

Csomagolás Játék szett
Kód:  HRAif13876
Termékszám:  0887961742879

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15