Oldal frissítése

Baggymax Trikky Koronával

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baggymax Trikky Koronával

Kezdődik az iskola, és praktikus, könnyű, kényelmes iskolatáskát keresel izgalmas mintázattal? Ne keress tovább! A Baggymax Trikky iskolai készletben egyben megkapod az iskolatáskát, a tolltartót és a tornazsákot, mindezt a kis hercegnők számára készült gyönyörű koronás mintával. A különlegesen könnyű hátizsák számos zsebet tartalmaz, hátsó fele párnázott és jól szellőzik, valamint a gyermek biztonsága érdekében számos fényvisszaverő elemet is tartalmaz. Vedd meg a készletet, és a gyermek nem csak az iskolában a gyerekek között lesz sztár, hanem praktikus és kényelmes táskával járhat iskolába, amely nem terheli meg fölöslegesen a hátát.

A Baggymax Trikky Koronás iskolai szett főbb tulajdonságai

  • Iskolatáska, tornazsák és tolltartó
  • Egyedi dizájn
  • Különlegesen könnyű hátizsák
  • Párnázott hátsó rész és vállpánt
  • Állítható vállpánt
  • Fényvisszaverő elemek minden oldalon
  • Masszív talp és lábak a stabilitás érdekében, amelyek egyben a szennyeződésektől is védenek
  • Oldalsó zsebek
  • Hátsó tároló a tankönyveknek az egyenletes súlyeloszlás érdekében
  • Számos kisebb belső zseb
  • A tolltartóban ceruzák és egyéb kiegészítők találhatól
  • Akasztó

Első a biztonság és a kényelem

A Baggymax Trikky koronás mintával ügyel a gyermek biztonságára, a hátizsák minden oldalról jól látható. Fényvisszaverő elemek találhatók mindkét vállpánton, a hátizsák oldalán és elején. A hátizsák tömege csupán 0,65 kg, hátsó része puhán párnázott és jól szellőzik, a vállpántok szintén párnázottak, illetve egy textil akasztó is segíti a hátizsák mozgatását. A masszív talp és a lábak kiváló stabilitást biztosítanak, egyben védik a földre helyezett hátizsákot a szennyeződéstől.

Minden iskolai eszköznek megvan a helye

A hátizsák igen praktikus. A Baggymax Trikky két oldalsó zsebében a gyerekek például kulcsot vagy uzsonnát tárolhatnak. A nehezebb tárgyaknak, például a tankönyveknek készült hátsó tárolórész gondoskodik az egyenletes súlyeloszlásról. A hátizsák belsejében lévő kis cipzáros zsebben biztonságosan tárolható a kulcs vagy az aprópénz.

Az iskolai készlet tartalma:
hátizsák, tornazsák, cipzáras tolltartó megtöltve (többek között német Eberhard faber márkás ceruzák - 7 eltörhetetlenül vastag háromszögletű zsírkréta, 12 vékony ceruza, háromszögletű ceruza, egyenes vonalzó, háromszögletű vonalzó, radír, dupla ceruzahegyező, órarend)

Anyaga: 
poliészter


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák
Kód:  HRAif9280
Termékszám:  4047443355898
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15