Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Baggymax Trikky iskolatáska szett, Sárkány mintázat

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baggymax Trikky iskolatáska szett, Sárkány mintázat

Gyermeked nemsokára iskolába fog menni? Elsősként sok minden új dologgal fog találkozni, kell neki egy jó útitárs amit az első naptól szeretni fog. A Baggymax márkát és a Trikky termékcsaládot pont erre a célra fejlesztették ki.  A szett iskolatáskát, feltöltött tolltartót és tornazsákot  tartalmaz modern, stílusos kivitelben. Gyermeked szeretni fogja mindhárom kellék egyforma színkidolgozását, mintázatát, és mindig fogja tudni, melyek az ő felszerelései.  A táska igazi csúcsminőség, fel van szerelve biztonsági fényvisszaverő anyagokkal.  A minden oldalán párnázott hátfal rendszer és a vállpántok ergonómus kidolgozása miatt tökéletesen fog illeszkedni a hátára és a táskát örömmel fogja hordani. 

A Baggymax Trikky iskolatáska szett legfontosabb tulajdonságai

  • Iskolatáska, tornazsák és tolltartó kellékekkel
  • Mindhárom kellék egyforma mintázatú
  • Sárkány mintázat 
  • Biztonsági fényvisszaverő anyagokkal
  • A táskának egy fő rekesze van, amelynek belső tere három részre van osztva, 
  • Ergonómiailag kidolgozott, párnázott  hátfal rendszer
  • Párnázott, állítható vállpántok
  • Könnyű fém szerkezete stabilan tartja a táskát
  • A táska oldalán zsebek vannak pl. a kulacs elhelyezésére
  • Praktikus fül a táska kézi szállításához és felakasztásához 

A biztonság és a kényelem az első helyen 

A Baggymax Trikky űrhajós mintázatú iskolatáska jól látható minden oldalról. A biztonsági fényvisszaverő anyagokat helyeztünk el a táska minden oldalán, valamint a vállpántokon is. A maga 0,65 kg súlyával verhetetlen a kategóriájában. A teljes kényelmet az ergonómiailag kidolgozott, légáteresztő, párnázott hátfal és a minőségi vállpántok garantálják.  A textil bevonatú  fogantyú elősegíti a kellemes szállítást. A könnyű fém szerkezete, a kis lábakkal felszerelt erős alsórész, garantálja a táska stabilitását. 

Tökéletes elrendezés

A Baggymax Trikky praktikus elosztása segíti a kicsik tájékozódását. A táskának egy fő rekesze van, amelynek belső tere három részre van osztva. Ez lehetővé teszi az iskolai kellékek jó, átlátható szervezését és a jó súlyelosztást. A belső, kisebb  zseb a tolltartó vagy uzsonna doboz tárolására szolgál. A  két oldalán elasztikus zseb van a kulacs elhelyezésére.  Továbbá található benne kis cipzáras zseb az apróbb személyes tárgyak tárolására  és  fóliarekesz az órarendre hogy a szemed fénypontja mindig tudja, mikor, milyen óra következik.  

Az iskolatáska szett tartalma: 
Baggymax Fabby Sárkány mintázatú iskolatáska, tornazsák és tolltartó. A tolltartó fel van töltve a következő német Eberhard Faber minőségi kellékekkel: 12 db vékony színes ceruza, 7 db erős háromszögletű színes ceruza kitörhetetlen ceruzabéllel, 1 db kettős hegyező, 2 db vonalzó, 1 db radír, órarend.

Anyaga: 
100 % poliester

A táska mérete:

36 x 28 x 17 cm

Űrtartalma: 
18 l

Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek
Hevederek Állítható hevederek, Párnázott pántok
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Kemény alj, Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 36 cm
Szélesség 28 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Belső elrendezés

Emeletek száma Egyszintes
Felszerelés Teljesen felszerelt

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,65 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRAif9278
Termékszám:  4047443355829
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20