Oldal frissítése

Baggymax Trikky Delfinek

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baggymax Trikky Delfinek

Van otthon egy kisiskolásod, és olyan hátizsákot keresel, ami kényelmes és praktikus, emellett pedig érdekes design-nal rendelkezik? Akkor ne is keress tovább! A Baggymax márka elhozta Neked a Trikky iskolai készletet, amely tartalmaz egy iskolatáskát tolltartóval és tornazsákkal, mindezt gyönyörű delfines mintával a kis hercegnőknek. A több zsebbel rendelkező iskolatáska hátulja párnázott és légáteresztő, ezen felül pedig állítható pántokkal és fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik gyermeked biztonsága érdekében. Szerezd meg lurkódnak ezt a szettet, és meglátod, hogy nem csak népszerűségre tesz majd szert az osztálytársai közt, de olyas praktikus táskája lesz, ami kellemes viselet.

Baggymax Trikky Delfinek szett főbb jelemzői

  • Iskolatáska, tornazsák és töltött tolltartó
  • Egységes design
  • Párnázott hátrész és pántok
  • Állítható pántok
  • Fényvisszaverő elemek minden oldalon
  • Erős alj és lábak a stabilitásért és a koszolódás ellen
  • Oldalzsebek
  • Hátsó zseb a tankönyveknek az egyenletes súlyeloszlás érdekében
  • Több kisebb belső zseb
  • A tolltartó márkás ceruzákkal és egyéb eszközökkel töltött
  • Akasztó füllel
  • Magas teherbírás (7 kg)

A biztonság és a kényelem az első

A delfines mintával ellátott Baggymax Trikky táska minden oldalról jól látható a gyermeked biztonsága érdekében. A fényvisszaverő elemek megtalálhatók mindkét pánt felületén, a táska oldalán és elején is. Továbbá egy van még a záron is. A 0,9 kg súlyú táska puha párnázott és légáteresztő hátrésszel, párnázott pántokkal és textil füllel büszkélkedhet, utóbbit a kényelmes fogás érdekében. Az erős alj és lábak gondoskodnak a kiváló stabilitásról, eközben pedig megfelelő védelmet biztosítanak a nedvesség és a kosz ellen, ha a táska a földre kerül.

Minden felszerelésnek megvan a helye

Az iskolatáska a praktikusság szempontjából is kiemelt fontosságú. A Baggymax Trikky Delfinek táska két oldalzsebbel rendelkezik, amit használhatsz palackok vagy elemózsia tárolására. A hátsó zseb felel a súly egyenlő eloszlatásáért, amit nehezebb tárgyaknak terveztek, mint például a tankönyvek. A táska belsejében található még egy zseb a tollnak vagy az uzsonnának és egy cipzáros zseb a személyes tárgyak, mint például a kulcsok vagy pénz biztonságos elhelyezésére. Minden bizonnyal örömmel fogadják a gyerekek a táska tetején található zsebet, ami azonnali hozzáférést biztosít a tárgyakhoz.

Az iskolai készlet tartalma:
iskolatáska, hátitáska a papucsnak vagy tornazsáknak, cipzáros töltött tolltartó (minőségi ceruzákat tartalmaz, mint pl. a német Eberhard faber - 7 vastag háromszögletű ceruza törhetetlen keménységgel, 12 vékony ceruza, háromszögletű ceruzák, egyenes vonalzó, háromszögletű vonalzó, radír, dupla ceruzahegyező, órarend)

Anyag:
poliészter


Paraméterek

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Tolltartó, Cipőtáska, Víztasak

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 36 cm
Szélesség 28 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,65 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRAif9276
Termékszám:  4047443325372
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05