Oldal frissítése

Baggymax Pony

Kiegészítők a termékhez

Baggymax Pony

A BAGGYMAX 3 részes iskolai szett minden kis iskolás számára ideális. A stílusos iskola táska mellett a készletben található még tolltartó és egy táska edző ruházathoz. A pónilovas mintával ellátott szett minden kis hercegnő nagy álma. 
Az iskolatáska viselése rendkívül kényelmes köszönhetően puha anyagának, az állítható vállpántoknak és a párnázott hátsó résznek, mely tökéletesen illeszkedik a gyermek hátára. A fényvisszaverő csíkok a pántokon és más felületeken biztonságos iskolába vezető utat garantál. A hátizsák külső első zsebe ideális egy kis nasinak vagy valamilyen iskolai felszerelésnek, az oldalsó szebek pedig vizespalackoknak. A belső tér ketté van osztva, a hátsó rész könyvek, a kisebb rész írószerek vagy más apróságok tárolására alkalmas. A fedélen lévő fóliába elhelyezhető az órarend. A nagyobb stabilitás és kosz elleni védelem érdekében lábai és megerősített alja van.
 
A tolltartó és az edző táska színeiben és design-jában is passzol a hátizsákhoz. A cipzáros tolltaró 23 íróeszköz tásrolására alkalmas, az edző táskát, mely papucs, edzés ruházat tárolására alkalmas, egy kötél meghúzásával és lazításával lehet kinyitni.


További információk:
A készlet tartalma:
BAGGYMAX hátizsák
BAGGYMAX tolltartó
BAGGYMAX edző táska
Design:
Póni
Anyaga:
Poliészter
Hátizsák:
Űrtartalom - 16 l
Tömeg - 970 g
Külső méretek - 33 x 23 x 37,5 cm
Belső méretek - 28,5 x 18,5 x 36 cm
Tolltartó:
Tömeg - 127 g
Méretek - 19,7 x 13,5 x 4 cm
Edzés táska:
Tömeg -107 g
Méretek - 41 x 32,5 cm
 

Kód:  GR441
Termékszám:  4047443150981

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05