Oldal frissítése

Baggymax Fabby Iskolatáska szett, 3 darabos, Rózsaszín csillag

Kiegészítők a termékhez

Baggymax Fabby Iskolatáska szett, 3 darabos, Rózsaszín csillag

Gyermeked nemsokára iskolába fog menni? Elsősként sok minden új dologgal fog találkozni, kell neki egy jó útitárs amit az első naptól szeretni fog. A Baggymax márkát és a Fabby termékcsaládot pont erre a célra fejlesztették ki. A szett iskolatáskát, feltöltött tolltartót és tornazsákot tartalmaz modern, stílusos kivitelben. Gyermeked szeretni fogja mindhárom kellék egyforma színkidolgozását, mintázatát, és mindig fogja tudni, melyek az ő felszerelései. A táska igazi csúcsminőség, fel van szerelve biztonsági fényvisszaverő anyagokkal. A minden oldalán párnázott hátfal rendszer és a vállpántok ergonómus kidolgozása miatt tökéletesen fog illeszkedni a hátára és a táskát örömmel fogja hordani.

A Baggymax Fabby iskolatáska szett legfontosabb tulajdonságai

  • Iskolatáska, tornazsák és tolltartó kellékekkel
  • Mindhárom kellék egyforma mintázatú
  • Rózsaszín csillag mintázat
  • Az 1. - 3. osztályosok számára
  • Biztonsági fényvisszaverő anyagokkal
  • A táskának egy fő rekesze van, amelynek belső tere három részre van osztva,
  • Ergonómiailag kidolgozott, párnázott  hátfal rendszer
  • Párnázott, állítható vállpántok
  • Könnyű fém szerkezete stabilan tartja a táskát
  • A táska oldalán zsebek vannak pl. a kulacs elhelyezésére
  • Praktikus fül a táska kézi szállításához és felakasztásához
  • Teherbírása 7 kg

A biztonság és a kényelem az első helyen

A Baggymax Fabby rózsaszín csillag mintázatú iskolatáska jól látható minden oldalról. A biztonsági fényvisszaverő anyagokat helyeztünk el a táska minden oldalán, valamint a vállpántokon is. A maga 0,9 kg súlyával verhetetlen a kategóriájában. A teljes kényelmet az ergonómiailag kidolgozott, légáteresztő, párnázott hátfal és a minőségi vállpántok garantálják.  A textil bevonatú  fogantyú elősegíti a kellemes szállítást. A könnyű fém szerkezete, a kis lábakkal felszerelt erős alsórész, garantálja a táska stabilitását.

Tökéletes elrendezés

A Baggymax Fabby praktikus elosztása segíti a kicsik tájékozódását. A táskának egy fő rekesze van, amelynek belső tere három részre van osztva. Ez lehetővé teszi az iskolai kellékek jó, átlátható szervezését és a jó súlyelosztást. A belső, kisebb  zseb a tolltartó vagy uzsonna doboz tárolására szolgál. A  két oldalán elasztikus zseb van a kulacs elhelyezésére.  Továbbá található benne kis cipzáras zseb az apróbb személyes tárgyak tárolására  és  fóliarekesz az órarendre hogy a szemed fénypontja mindig tudja, mikor, milyen óra következik.   

Az iskolatáska szett tartalma: 
Baggymax Fabby pókos mintázatú iskolatáska, tornazsák és tolltartó. A tolltartó fel van töltve a következő német Eberhard Faber minőségi kellékekkel: 12 db vékony színes ceruza, 7 db erős háromszögletű színes ceruza kitörhetetlen ceruzabéllel, 1 db kettős hegyező, 2 db vonalzó, 1 db radír, órarend.

Anyaga:
poliészter

Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek, Értékmegőrző zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész, Tolltartó

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 36 cm
Szélesség 28 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,9 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRAif12547
Termékszám:  138626

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10