Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Baggymax Fabby Egyszarvú

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baggymax Fabby Egyszarvú

Van egy jövendőbeli kis elsősöd, és praktikus, könnyű és kényelmes iskolatáskát keresel neki olyan designnal, amelyért lelkesedni fog? Nem kell tovább keresed! A Baggymax márka felkínálja a teljes Fabby iskolai készletet, amely  egy iskolatáskát, egy felszerelt tolltartót, és egy papucsos táskát, ill. tornazsákot tartalmaz, mindezt gyönyörű, egységes, egyszarúval ellátott design-al. A rendkívül könnyű, több zsebbel ellátott iskolatáska hátulja puha, párnázott és szellőzik, továbbá állítható vállpántokkal és a gyermeked biztonsága érdekében sok fényvisszaverő elemmel rendelkezik. Szerezd be a kislányodnak ezt a szettet, és meglátod, hogy nemcsak sztár lesz az osztálytársai között, hanem főként egy praktikus és kényelmes iskolatáskát fog hordani, amely nem fogja szükségtelenül megterhelni a hátát.

A Baggymax Fabby Egyszarvú iskolai felszerelés fő jellemzői

  • Iskolatáska, papucsos táska vagy tornazsák, tele tolltartó
  • Egységes design
  • Párnázás hátul és vállpántokon
  • Állítható vállpántok
  • Fényvisszaverő elemek minden oldalon
  • Erős fenék és lábacskák a stabilitásért és a szennyeződések elleni védelemért
  • Oldalzsebek
  • Hátsó rekesz a tankönyveknek az egyenletes tömegeloszlásért
  • Több kisebb belső zseb
  • Tele tolltartó márkás ceruzákkal és egyéb segédeszközökkel
  • Fül a felakasztásához
  • Nagyobb teherbírás (7 kg)

A biztonság és a kényelem az első helyen

Az egyszarvú mintás Baggymax Fabby gyermeked biztonsága érdekében minden oldalról látható. A fényvisszaverő felületeket mind a széles vállpántokon, mind az oldalán és az elején is megtalálod. A záron még egy fényvisszaverő prizma is található. A  0,9 kilogramm tömegű iskolatáska hátulja puha párnázással és szellőztetéssel rendelkezik, továbbá párnázott vállpántjai és szövet füle van, amely kényelmes fogást biztosít. Erős feneke és a lábak kiváló stabilitást biztosítanak, és az iskolatáska a nedvességtől és a szennyeződéstől is védett, ha a földre kell tenni.

Minden iskolai segédeszköznek helye van

Egy iskolatáska esetében nagyon fontos, hogy  praktikus legyen. A Baggymax Fabby Egyszarvú két oldalsó zsebbel rendelkezik, amelyekbe a kis iskolás elteheti például a vizes palackját vagy a tízóraiját. Az egyenletes tömegeloszlást a hátsó rekesz biztosítja, amelyet a nehezebb tárgyak, például a tankönyvek számára terveznek. Belül találsz még egy zsebet a tízórais doboz vagy a tolltartó számára, és egy kis cipzáras zsebet is a személyes tárgyak, a kulcsok vagy a pénz biztonságos tárolására. Biztosan minden gyerek értékelni fogja a fenti részben található fóliázott zsebet az órarendnek, amelyhez így mindig gyorsan hozzáfér.

Az iskolai készlet tartalma:
 iskolatáska, tornazsák vagy papucsos táska, cipzárral zárható tolltartó (márkás, német Eberhard márkájú ceruzákat - 7 vastag, háromszög alakú, törhetetlen hegyű színes ceruzát, 12 vékony színes ceruzát, háromszögletű ceruzát, egyenes vonalzót, háromszög vonalzót, radírt, dupla ceruzahegyezőt, órarendet tartalmaz)

Anyaga:
poliészter


Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek
Hevederek Állítható hevederek, Párnázott pántok
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Kemény alj, Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 36 cm
Szélesség 28 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Belső elrendezés

Emeletek száma Egyszintes
Felszerelés Teljesen felszerelt

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,9 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRAif9271
Termékszám:  4047443325242
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05