Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Baggymax Fabby Butterfly

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baggymax Fabby Butterfly

Van egy első osztályba készülő kislányod és egy praktikus és kényelmes táskát keresel neki, olyan mintával, amit biztosan szeretni fog? Ha igen, akkor nem is kell tovább keresned! A Baggymax márka a Fabby iskolai szettet kínálja, amely tartalmaz egy iskolatáskát, egy tornazsákot és egy tolltartót, mindegyiket gyönyörű pillangó-dizájnban. A több zsebbel rendelkező iskolatáska puha, párnázott hátsó, szellőztető, állítható pántok és sok fényvisszaverő elem található a gyermek biztonsága érdekében. Szerezd be a kislányodnak ezt a készletet, és nézd meg, hogy nemcsak egy dizájnos, de egyben egy praktikus iskolatáskája is lesz, amit mindig szívesen hord majd. 

A Baggymax Fabby Butterfly iskolai szett főbb jellemzői

  • A készlet tartalmaz egy iskolatáskát, egy tornazsákot és egy tolltartót
  • Egységes kialakítás
  • A háttámlák és a hevederek
  • Állítható hevederek
  • Fényvisszaverő elemek minden oldalról
  • Szilárd alj és lábak a stabilitás és a szennyeződés elleni védelem érdekében
  • Oldalzsebek
  • Hátsó rekesz a tankönyvek számára az egyenletes súlyelosztás érdekében
  • Több kisebb belső zseb
  • A tolltartóban márkás ceruzák és egyéb segédeszközök találhatók
  • Lógó heveder
  • Nagyobb teherbírás (7 kg)

Első a biztonság és a kényelem

A Baggymax Fabby iskolai szettje pillangós motívummal minden oldalról látható a gyermek biztonsága érdekében. Fényvisszaverő felületek találhatók mind a széles pántokon, mind az oldalakon és az elülső oldalon. A zárnál egy lámpa is található A 0,9 kg súlyú táska puha párnázott, szellőztető, párnázott pántokkal és textil fogantyúval rendelkezik a kényelmes fogás érdekében. Az erős alsó rész és a lábak kiváló stabilitást biztosítanak, míg a táskát a padlóra helyezett nedvesség és szennyeződés ellen is védik.

Minden iskolaszernek megvan a helye

Az iskolatáska rendkívül praktikus kialakítású. A Baggymax Fabby Butterfly-nak két oldalsó zsebe van, amelyekbe üveget vagy nassolnivalót lehet tenni. Az egyenletes súlyeloszlást a hátsó rekesz biztosítja, amely a nehezebb tárgyak, például a tankönyvek számára készült. Belül egy snack vagy tollak tárolására alkalmas zseb, valamint egy kis cipzáras zseb található a személyes tárgyak, kulcsok vagy pénz biztonságos tárolásához. Hasznos a gyermekek számára a fóliázott órarendtartó, így az gyorsan elérhető lesz. 

Az iskolai készlet tartalma: 
 (beleértve az Eberhard faber német márkával ellátott ceruzákat - 7 vastag, háromszög alakú ceruzával, törhetetlen merevséggel, 12 vékony ceruzával, háromszög alakú ceruzával, egyenes vonalzóval, háromszög vonalzóval, gumival, kettős ceruzahegyezővel, órarend)

Anyag: 
 poliészter

Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek
Hevederek Állítható hevederek, Párnázott pántok
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Kemény alj, Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 36 cm
Szélesség 28 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 0,9 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRAif9273
Termékszám:  4047443325259
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20