Oldal frissítése

BABY born Surprise 1, Sidekick

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY born Surprise 1, Sidekick

Melyik madár is hozza a kisbabát? Kisfiú vagy kislány lesz? Világos vagy sötét színű lesz a haja? És milyen színű a szeme? Mindezekre a kérdésekre megkapod a választ a csodálatos, aprócska csomag kibontásakor, sőt még több meglepetést is tartalmaz. Csomagold ki az aranyos BABY born Surprise 1 Sidekick babát, és fedezd fel minden titkát. Miután minden kiderült, töltsd ki a baba születési anyakönyvi kivonatát. BABY born Suprise 1 Sidekick baba hálózsákkal, üveggel és pelenkával egy 15 darabos, gyűjthető sorozat része. Gyűjtsd össze, és gondozd őket valódi csecsemőként. A játék 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készült.

A BABY born Surprise 1 Sidekick főbb jellemzői 

  • A csomagban rejtőzködő baba sok titkot rejt
  • BABY born Suprise 1 Sidekick kitöltendő születési bizonyítvánnyal rendelkezik
  • Tudd meg milyen színű a baba haja, szeme és bőrszíne
  • A cumisüveg színe alapján meg lehet mondani, hogy fiú vagy lány
  • A baba inni és pisilni is tud
  • A baba egy gyűjthető, 15 babát tartalmazó sorozat része
  • A csomag tartalmaz egy hálózsákot, cumisüveget, varázspelenkát és születési anyakönyvi kivonatot
  • BABY born Surprise 1 A Sidekick 3 éves kortól ajánlott

Ismerd meg a babacsomag minden részletét

Óvatosan húzd ki a csomag zsinórját, és megtudhatod, milyen kisbabát rejt magában. A játék kibontás előtt egy nagy fehér csomag, amelyben bármilyen díszítőelemek és kiegészítők megtalálhatók a babához. (egyszarvú, hóember, napraforgó vagy kiskutya) A BABY born Suprise 1 Sidekick felébresztésekor megtudhatod, hogy milyen színű lesz a szeme - csak óvatosan töröld meg szemhéját egy nedves ruhával. Amikor kicsomagoltad a babát a batyuból, látni fogod a bőre és a haja színét és a frizuráját is. Ha a cumisüveg kék, a baba fiú, ha az üveg rózsaszín, egy kislány született. Töltsd fel a palackot vízzel, és adj inni a babának. Egy idő múlva nedves lesz a pelenkája, tehát ideje tisztába tenni!. A mellékelt születési anyakönyvi kivonat segítségével könnyen megtudhatsz többet a BABY born Surprise 1 Sidekick babáról.

Baba magassága:
10 cm

A csomag tartalma:
1 × baba
1 × hálózsák
1 × üveg
1x varázspelenka
1 születési bizonyítvány


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY born
Kód:  HRAdn00716
Termékszám:  4001167904107

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05