Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

BABY born Soft Touch Little kislány, 36 cm

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY born Soft Touch Little kislány, 36 cm

A kislányok szeretnek anyásat játszani, és szeretnek ugyanúgy gondoskodni a  babáikkal, mint ahogy velük gondoskodtak otthon. Az interaktív BABY born Soft Touch baba lesz az a baba, amellyel a kislányid így játszhat. A baba alapvető életfunkcióval rendelkezik - eszik, iszik, pisil, és amikor sír, valódi könnyeket hullat. Ezen felül mozgó fejjel és végtagokkal rendelkezik. A babajáték bebizonyította, hogy támogatja a fejlesztő  készségeket, a kommunikáció és az empátia fejlődését. Fejleszti gyermeked képzeletét és a felelősségtudatát is. A BABY born Soft Touch működéséhez nincs szükség elemre, mechanikusan működik. A játék két éves kortól idősebb gyermekek részére alkalmas.

A BABY born Soft Touch főbb jellemzői

  • Puha baba nagyszerű felszereltséggel és funkciókkal
  • A BABY born Soft Touch baba eszik, iszik, pisil, és valódi könnyeket ejt
  • Az interaktív babának mozgó feje, karja és lába van
  • Amikor sír, valódi könnycseppek folynak az arcán
  • A BABY born Soft Touch babának nincs szüksége elemre
  • A játék két éves kortól idősebb gyermekek részére alkalmas

Kellékekben gazdag boldog baba 

A BABY born Soft Touch, kényelmes anyagból készült baba hat alapvető funkcióját kell ellátnod. Tehát az  anyának valóban gondoskodnia kell arról, hogy a baba boldog legyen. Ez megköveteli, hogy úgy foglalkozz vele, mint egy igazi csecsemővel, cumisüvegből kell itatnod és kanállal kell etetned. A felszerelésben tejjel megtöltött cumisüveg, gyönyörű nyúl alakú tálka van és egy mackóval díszített kanál. Amikor a baba hasa megtelt, a baba bepisil a pelenkába vagy a  bilibe, amely szintén a kellékek része.

BABY born Soft Touch baba aki sírni is tud

A BABY born Soft Touch babáknak mozgatható feje, karja és lába van. Ezért elegendően laza rózsaszín ruhácskája van egy aranyos képpel, amely nem fogja akadályozni és szorítani a mozgáskor. Ha a baba a napi játék után elfárad, itt az ideje az esti fürdésnek és aludásnak. Amint az  anya behelyezi a babát a kiságyába, lehunyja a szemét és általában elalszik. Időnként azonban előfordulhat, hogy még nem akar aludni, sírni kezd, és  igazi könnyeket hullat. De a cumi és a ringatás mindent helyrehoz, és most már tényleg itt az ideje lefeküdni.

A baba magassága:
36 cm

A csomagolás tartalma:
1 × BABY born baba
1 × bili
1 × pelenka
1 × cumi
1 × üveg
1 × tál
1 × teáskanál
1 születési bizonyítvány

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY born
Kód:  HRAdn00713
Termékszám:  4001167827321

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10