Oldal frissítése

Nővére baba született

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nővére baba született

A baba, amelybe minden kislány első látásra beleszeret! Gyönyörű interaktív baba mozgatható ízületekkel és puha, hosszú hajjal, amely a kívánt frizurára alakítható. Támasztás nélkül megáll a lábán, így képes felvenni minden divatos pózt. Ízületei szuper rugalmasak, de vigyázz, ha tornáztatod - ha az ízületek természetellenes szögben hajolnak meg, a baba elkezd sírni a fájdalomtól. A baba emellett gyakran szomjas, ezért tartozik hozzá egy üveg víz, amellyel itatni lehet, pont mint egy élő kislányt.  

A baba él

  • BABY born® Sister Doll - Interaktív baba
  • Mozgó izületek, képes segítség nélkül megállni, üvegből iszik, könnyezik (az ízületek természetellenes hajlítása esetén)
  • Hosszú haj - ideális fodrász játékokhoz
  • Elem nem szükséges hozzá
  • Sok tartozék - póló, leggings, csizmák, palack, fésű, 3 × hajcsat, 2 × hajkefe, barátság karkötő a babának és a tulajdonosának
  • Sok további kiegészítő és ruházat vásárolható
  • Kiváló minőségű anyagok, amelyek biztonságosak kisgyermekek számára

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi normának. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY born
Kiadás Nővér/báty
Kód:  HRA811b
Termékszám:  4001167820704
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10