Oldal frissítése

BABY born - kisfiú baba

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY born - kisfiú baba

A legnépszerűbb játékok a kislányok körében talán a valósághű babák, amelyekkel utánozhatják az anyukájukat. Az interaktív BABY born kisfiú baba 43 cm-es, és ideális ajándék gyermekeknek 3 éves kortól, akik hosszú órákig elszórakoznak majd vele. A baba kilenc realisztikus funkciót kínál elemek igénye nélkül. Az aranyos baba gyönyörű szemekkel és pihe-puha testtel rendelkezik, így nagyon jó szeretgetni. Szép világoskék ruhába van öltöztetve, és a fején kék sapka van füllel. Mozgatható végtagjainak köszönhetően rendkívül könnyű öltöztetni. 

A BABY born - kisfiú baba legfontosabb tulajdonságai

  • Interaktív BABY born kisfiú baba
  • 9 realisztikus funkció elem használata nélkül
  • A baba puha vízálló testtel rendelkezik, ami lehetővé teszi a fürdetést
  • A mozgatható végtagok garantálják a baba könnyű öltöztetését
  • Cumisüveg vagy kiskanál segítségével megetethető
  • A baba pisil és kakil a bilibe
  • Rengeteg kiegészítővel a kellemes szórakozáshoz

Rengeteg tudás és szórakozás

A BABY born baba imádja a pancsolást, így vízállóságának köszönhetően rengeteg szórakozásban lesz részetek a fürdőkádban is. Emellett a baba etetése is szórakoztató. Vagy vizet iszik a cumisüvegből, vagy pedig kásával etetheted a kis tálkából.  Ha pedig megnyomod a gombot a köldöke alatt, akkor a baba pisilni és kakilni fog a bilibe. Fürdés, pelenkázás és etetés után pedig nagyon elfárad, így hát fektesd bele a kiságyba, és kívánj neki jó éjszakát. Ő azonnal lehunyja szemeit és elalszik. Ha pedig sírni kezdene, elég csak megnyugtatni a cumival.

Sok kiegészítő

A csomagolásban a babán kívül rengeteg gyönyörű kiegészítőt találsz, mint például a body, a sapka, a tálka kanállal, a kása, a cumisüveg, a bili, a pelenka, a cumi, a születési bizonyítvány, illetve a barátság karkötő a baba és a mama számára is. A BABY born baba támogatja a gyermekek fejlődését, fejleszti a szociális tudásukat, és megismerteti velük a felelősséget és az empátiát. Szerezz örömet a kis hercegnődnek, és lepd meg ezzel a babával, amit első pillantásra megszeret majd! 
Anyag:
Puha műanyag
A csomagolás tartalma:
Baba, gyermek  body, sapka, cumi lánccal, cumisüveg, pelenka, tálka kanállal, bili, kása, születési bizonyítvány, barátság karkötők


Kód:  HRAif11164
Termékszám:  4001167824375

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20