Oldal frissítése

Baba született Mini Pet First Love

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Baba született Mini Pet First Love

Csakúgy, mint a felnőtt lányoknak, a kicsiknek is kell egy baba, akiről gondoskodhatnak és akit ölelgethetnek. A BABY Born First Love Kedvenc Mini puha és lágy anyagból készült. Az aranyosan kidolgozott részletek mosolygásra késztetnek. .A játékba egy csörgő van varrva. Alkalmas az elalvás megkönnyítésére és a napközbeni játékra is.

BABY born First Love főbb jellemzői

  • Aranyos, ölelgetni való
  • A puha test számos részlettel gazdagított
  • A baba belsejébe csörgő van varrva
  • BABY Born a legkisebb gyermekeknek is alkalmas
  • A First Love Kedvenc fejleszti az érzékeket és tanítja a gyermekeket

Rózsaszín színű

A BABY Born baba gyönyörű sötét rózsaszínbe van öltöztetve. A fején egy egységes színű sapkát visel, amelynek fehér pom-pom van a végén. A First Love ovális arcára nagy, kék szemek hosszú szempillákkal, szemöldök, kis orr, mosolygós száj van hímezve. A sapka alól szőke haj kandikál ki. A plüss imádnivaló kinézete minden kisgyereket elbűvöl majd.

Fejleszti a gyermekek fantáziáját

Az egész baba nagyon puha anyagból készült, amelyet jó ölelgetni. Belül puha töltet és egy csörgő található, amellyel a gyermekek játszhatnak és fejleszti az érzékeiket és képességeiket. A nap folyamán a BABY Born játszópajtás lehet, éjjel pedig segít elaludni. Szerezz gyermeked számára egy legjobb barátot, aki tanítja őt és akit babusgathat.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY born
Kód:  HRAif3506
Termékszám:  4001167823453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20