Oldal frissítése

Baba született First Love

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Baba született First Love

Szerezz gyermekednek egy nagyszerű társat ölelgetni és játszani vele! A puha kis test bársony köntösben törődésért kiált. A baba újszülött kortól alkalmas a gyermekek számára. A a baba testébe egy csörgő van varrva a gyermekek szórakoztatására. Annak ellenére, hogy a baba feje szilárd anyagból készült, a BABY born First Love már újszülött kortól alkalmas .

BABY born First Love főbb jellemzői

  • Puha baba a legkisebbeknek
  • Alkalmas ölelgetni és játszani is
  • A First Love cuki ruhába van öltöztetve
  • A testben varrva csörgő található
  • Puha ruházati anyag és puha bélés

Rongybaba rózsaszín ruhában

A nagy, világos kék szemek és tárt szívű baba realisztikusan kidolgozott, így a BABY born First Love olyan, mint egy igazi csecsemő. A rózsaszín ruhák puha anyagból készültek, úgy mint a kissapka. A pöttyös kis részletek feldobják a baba megjelenését. A baba teste puha anyaggal van bélelve. A belső csörgő megnyugtatja és szórakoztatja még a legfiatalabb babákat is. A gyermekkortól tanítja az empátia és a másokkal való törődés készségét.

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka BABY born
Kód:  HRAif3504
Termékszám:  4001167823439
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15