Oldal frissítése

Baba született - Hordozható ülés

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baba született - Hordozható ülés

Ez a praktikus fehér Baby Born babahordozó biztosan nagyon jó szolgálatot tesz, ha gyermeked út közben játszani szeretne a babájával. Az ülés biztonsági övével könnyen rögzítheti a babát, aki így biztonságosan utazhat az autósülésként funkcionáló hordozóban. Sétálni is mehet vele, hiszen a hullámvonalban hajlított fogantyúval kényelmesen viheti kézben is a hordozót. Ha hátrahajtja a fogantyút, a baba máris egy kényelmes székben ül. A hordozó fehér műanyagból készült, a baba számára szép mintás huzat teszi kényelmessé. 43 cm-es babákhoz ajánlott.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Miért válaszd ezt a hordozót?

  • Minőségi kidolgozás
  • Biztonsági övvel ellátott
  • Autós ülésként vagy székként is használható
  • Kényelmes fogantyú a könnyű szállításhoz
Kód:  HRAa10199
Termékszám:  4001167822265
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10