Oldal frissítése

BABY Annabell puha újszülött

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell puha újszülött

A puha és selymes baba tökéletes társa lesz a legkisebb gyermekeknek is. A Baby Annabell újszülött baba rózsaszínben mosolyt csal az arcára, segít gyermekének álomba szenderülni és fejleszti játék közben a képzelőerejét. Továbbá segít az empátia kialakulásában és a megtanítja a másokkal való törödésre. A baba belsejében egy csörgő található.

Baby Annabell legfontosabb jellemzői:

  • Baba rózsaszín ruhában és sapkában
  • 100% extra finom anyag
  • Fejleszti az empátiát és a képzelőerőt
  • A Baby Annabell baba belsejében található egy beépített csörgő
  • 0 hónapos kortól ajánlott
  • A kedvenc Baby Annabell baba hímzett mintával a ruháján és a sapkáján

Egyedi baba rózsaszínben

Az édes kivitelezésnek köszönhetően Baby Annabell azonnal minden gyermek legkedvesebb barátja lesz. Sötét rózsaszín ruhát visel díszes kendővel. A fején egyszínű sapka található, amelynek kettő, masnival ellátott füle van. A plüss arca hímzett - kettő kék szem, orrocska és mindig mosolygó száj. A baba arca halvány rózsaszínű.

Baby Annabell csörgővel

A kis rózsaszín barát különlegesen lágy szövetből készült. Ennek köszönhetően tökéletesen illik a kiságyhoz, ahol segít a kisbabáknak álomba szenderülni. A babába varrott csörgő felvidítja a gyermeket és tud vele játszani. A gyermekekben kialakítja és fejleszti az empátiát, a képzelőerőt és fantáziát, és segít másik gondoskodásáról tanulni. Ráadásul a Baby Annabell újszülött baba már 0 hónapos kortól ajánlott. A baba kézzel mosható.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY Annabell
Kód:  HRAif3544
Termékszám:  4001167700006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20