Oldal frissítése

BABY Annabell készlet hideg napok

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BABY Annabell készlet hideg napok

A Baby Annabell babák már sok kislány szívét hódították meg. Ez az egyik legszebb baba a piacon, ezért annyira népszerű. A mimika realista ábrázolásán kívül ezeknek a babáknak nagy előnyük az is, hogy a kiegészítők széles választékával rendelkeznek, amelyek külön megvásárolhatók. Ilyen kiegészítő ez a szép együttes hideg napokra, amelynek köszönhetően Baby Annabell nem fog fázni a hideg téli napokon.

A Baby Annabell - Együttes hideg napokra kiegészítő főbb jellemzői

  • Luxus téli együttes hideg napokra
  • Tartalmaz overallt, kabátot, sapkát és csizmát
  • Jó minőségű tartozék a Baby Annabell babákhoz

Ez az együttes a hideg napokra nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem

Ez az együttes a hideg napokra örömet szerez a Baby Annabell babák minden kis anyukájának. A készlet tartalmaz egy rózsaszín, norvég mintás overált, egy szürke kabátot rózsaszín díszítéssel, egy sapkát és egy pár gyönyörű csizmát, amely illik a kabáthoz - és mindez egy luxus dobozba csomagolva. Ilyen ruhákban Baby Annabell soha nem fog fázni és a gyermekek biztosan tudják, hogy szeretett babájuk mindenből csak a legjobbat kapja. Ez az együttes hideg napokra alkalmas minden kislánynak 3 éves kortól.

Kód:  HRAif3532
Termékszám:  4001167700099
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15