Oldal frissítése

BABY Annabell kit „Tanulok bili”

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BABY Annabell kit „Tanulok bili”

A Baby Annabell babák sok kislány szívét elnyerték már. Ezek a babák a legjobbak közé tartoznak és hatalmas népszerűségnek örvendenek. A babák előnye, az élethű kidolgozás mellett, a hozzájuk tartozó kiegészítők széles választéka. Ilyen kiegészítő a Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet, amely segítségével a babák megtanulhatják, hogyan kell használni a bilit és megszabadulhatnak a kényelmetlen pelenkáktól.

A Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet előnyei

  • Nagyszerű készlet a bilire szoktatáshoz
  • Tartalma: egy bili, papírtörlő, hintőpor és pelenkák
  • Prémium minőségű kiegészítő Baby Annabell babához

A Baby Annabell  "bilizni tanulok" készlet egy gyermekszobából sem hiányozhat

A Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet minden kisgyermek anyukát elkápráztat majd. A Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet tartalma egy rózsaszín bili, egy bárányos puha, papírtörlő tartó, egy rózsaszín hintőporos üveg és három pelenka. Ezzel a készlettel gyermekjáték lesz a bilizés elsajátítása. Csak gondolj arra, hogy a pelenka és a harisnya, mennyire kényelmetlen együtt. Hagyd, hogy gyermeked megtanítsa Baby Annabell babájának, hogyan kell bilizni, így gyermeked a babával együtt sajátíthatja el az új képességet, miközben jól szórakozik. A "bilizni tanulok" készlet 3 éves kortól ajánlott.

Kód:  HRAif3527
Termékszám:  4001167700310
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20