Oldal frissítése

BABY Born Interaktív ló csikó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BABY Born Interaktív ló csikó

A lányai is az egyike a nemes állatok csodálóinak? Szerezzen neki örömet a Baby Born interaktív lovával és csikójával. A lovak reagálnak az érintésre. A Baby Born babái kényelmesen hordozhatóak Sunny lovon (nagyobbik ló). Ezért is tartalmaz a csomag egy rózsaszín nyerget. A lovak szeretnek vidáman ügetni a szobában és puszit adni egymásnak, illetve anyukájuknak, aki törődik velük.

Főbb jellemzői a Baby Born interaktív lovainak

  • Remek kiegészítői a Baby Born babáinak
  • Csodálatos és részletes kidolgozás
  • A csomag tartalmazza a rózsaszín nyerget is
  • A lovak interaktívak, reagálnak az érintésre
  • Mindkét játék tud menni és hangokat kiadni
  • Elemmel működnek, amelyet tartalmaz a csomag

A Baby Born lovak reagálnak az érintésre

Sunny ló mindkét fülében érzékelő szenzorok vannak. A bal fülének megnyomására előre indul el. Ha a jobb fülét nyomja meg, hallhatja, ahogyan a csikóját hívja a kanca. Ha a két ló összeérinti orrát, puszit adnak egymásnak. Az anya kanca világos barna színű, fehér sörénnyel. A kiscsikója pedig sötétbarna, fekete sörénnyel. Mindkét lovon van fehér folt. A gyönyörű rózsaszín nyereg pedig készen áll, hogy Baby Born babák lovagoljanak rajta.

Kód:  HRAif3462
Termékszám:  4001167822371
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15