Oldal frissítése

Baby born - Interaktív babakád

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Baby born - Interaktív babakád

A rózsaszín - fehér Baby Born kád egy kiváló kiegészítője lesz a kislánya játékának.  A játék magában foglalja a kiegészítő játék kacsát is. Négy lába stabilitást ad kádnak, a vezérlő rész pedig valódi funkcióval bír - két gombbal és egy zuhanyzóval. Egy gomb elindítja zuhanyozót, és egy másik gomb a buborékoztatót. A kád alján extraként színes fények villannak fel, hogy széppé tegye a babának a lubickolás élményét. 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és minden szabályozás szerinti jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanúsítvánnyal is.

Miért válaszd ezt a kádat? 

  • Minőségi design
  • Interaktív
  • Gombnyomásra folyik bele a víz
  • Gomb a buborékoztató beindítására
  • Fények
  • Része egy kis kacsa is
Kód:  HRAa10198
Termékszám:  4001167822258
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20