Oldal frissítése

Baba hinta lila háló

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Baba hinta lila háló

Népszerű baba hinta lógott a cseh gyártó célja a legfiatalabb korú gyermekek 1-3 év. Egy továbbfejlesztett változata a klasszikus hinták kiemelkedik egyedi design biztonsággal és nagy teljesítő mély lila. Ügyesen megtervezett ülés és háttámla biztosítja a nagy gyerek maximális biztonságot és kényelmet. Swing könnyen lehet akasztani és rögzíteni bármilyen beltéri vagy kültéri.

swing baba

swing baba

Ki hinták, dühös

Kényeztesse gyerekek egy csodálatos játék, amellyel a tapasztalatok sok kellemes percet. Része a hinta rögzített kötelek és fém függő gyűrűk könnyebb izgalmas. Anyaga kiváló minőségű műanyag.

legfontosabb jellemzői

  • Lógó swing biztonsági leeső
  • Úgy tervezték, hogy éves gyermekek 1-3 év
  • Cseh gyártói garancia a minőségi teljesítmény
  • Okos megoldások ülés maximális kényelmet
  • Része a kötél és a lógó fém gyűrű
  • Seat mérete 25 x 17 cm
  • Vissza magassága 23 cm
swing baba

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Lila
Kód:  HRA353c
Termékszám:  ASRT8595018902573

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15