Oldal frissítése

BABY Annabell járni tanul

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell járni tanul

Mint minden kíváncsi baba, BABY Annabell is szeretné felfedezni a világot. Szóval lassan, ő egy kisgyemrek lesz, és a mamájának nagyon kell vigyáznia rá. Ön is vigyen haza a kislányának egy olyan babát, amely éppen úgy néz ki, és éppen úgy viselkedik, mint egy igazi baba! Mama és kislánya egymástól fogja megtanulni az anyai érzéseket és a mások iránti gondviselést. BABY Annabell járni tanul, és szüksége van gondoskodásra, felügyeletre és egy kis segítségre.

A  járni tanuló BABY Annabell főbb jellemzői

  • Egy baba, aki éppen olyan kisgyerek, mint egy igazi baba
  • Kis segítséggel mozog, és jár
  • Sírni is tud, és hangokat is hallat
  • BABY Annabell egy aranyos rózsaszín ruhát visel
  • Az elemek (4 × AA 1,5 V)  nem tartoznak bele a csomagba

BABY Annabell járni tanul

Egy bizonyos korban a gyerekek elkezdenek felülni, csúszni-mászni, és még a saját lábukra is megpróbálnak felállni. A járni tanuló BABY Annabell éppen ebben a korban van. Csak le kell tenni a padlóra, és ő jól feltalálja magát a padlón. Amikor valaki megfogja a kezét, lassan elkezd járni. De vigyázat - ha ő esik, leül, és elkezd rugdosni a lábával, akkor nem áll messze a sírástól! Egy idő után egyedül felkel, vagy a mamája megnyugtathatja kisgyermekét, BABY Annabell-t, felemelheti őt, és sétálni kezdhet vele.

Egy baba rózsaszín ruhában

BABY Annabell egy hűséges kisbaba. Teste műanyagból van. Rózsaszín ruhát visel, ami hosszú ujjú és hosszú nadrágos. Rózsaszín sapka van a fején. A kislány aranyos mozgása közben lélegzik. A kislányok gondoskodnak majd egy ilyen kisbabáról, és közben sok dolgot megtanulhatnak.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka BABY Annabell
Kód:  HRAif3513
Termékszám:  4001167700136
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20