Oldal frissítése

BABY Annabell hálózsák "Édes álmok"

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BABY Annabell hálózsák "Édes álmok"

A Baby Annabell babákat sok kislány a szívébe zárta. Ezek az egyik legszebb babák a piacon, éppen ezért nagy népszerűségnek örvendenek. Legelőnyösebb tulajdonságuk, hogy nagyon hasonlítanak az elő csecsemőkre, valamint kiegészítők széles választékát vásárolhatod meg hozzájuk. Ilyen kiegészítő ez a hálózsák is az „Édes álmok” sorozatból, amelynek köszönhetően Baby Annabellt kislányod úgy teheti le aludni, hogy biztosítja neki a legnagyobb kényelmet.

A Baby Annabell "Édes álmok" hálózsák előnyei

  • luxus hálózsák
  • aranyos bárány motívummal
  • kiváló minőségű kiegészítő a Baby Annabell babákhoz

Az „Édes álmok” hálózsák nélkülözhetetlen kiegészítő

A puha és kényelmes „Édes álmok” hálózsákkal minden kislány anyuka örömet szerezhet Baby Annabell babájának. Baby Annabellt akár otthon, akár vendégségben is leteheti aludni. Az „Édes álmok” hálózsákot gyönyörű kisbárány díszíti. A selymes és puha anyag biztosítja, hogy a baba bárhol elalszik, a kislányod pedig örömmel hajtja álomra fejét, mert tudja, hogy babája a lehető legjobban érzi magát. Az "Édes álmok" hálózsák hároméves kortól ajánlott.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif3526
Termékszám:  4001167700075
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15