Oldal frissítése

BABY Annabell

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell

Minden kislány szeretne egy saját, igazi kisbabát, akiről gondoskodhat. A BABY Annabell babát pontosan erre teremtették! A csodaszép, bájos babát rózsaszínbe öltöztették, s mindezeken túl valóban úgy viselkedik, mint egy igazi kisbaba. BABY Annabell reagál az érintésre, és számos életfunkcióval rendelkezik. A játék fejleszti a gyermekek felelősségtudatát és empátiáját. Ki tudna ellenállni kék boci szemének?

 BABY Annabell fő sajátosságai

  • A baba a valódi kisbabák hű utánzata
  • Fejleszti a gyermeki fantáziát és az empátiát
  • A csomag számos nélkülözhetetlen kiegészítőt tartalmaz
  • Több életfunkcióval rendelkezik, és reagál érintésre
  • BABY Annabell-t rózsaszínbe öltöztették
  • Elemmel működik

A baba életfunkciói a valódi kisbabákéhoz hasonlítanak

Egy kisbabával óvatosan kell bánni, így BABY Annabell-nek is rengeteg alvásra van szüksége. Szerencsére könnyű őt elaltatni, elég, ha az ember az ölében ringatja a babát, s az rövid időn belül behunyja szemét, és elégedetten elalszik. Alkalmanként előfordul, hogy valami nem tetszik neki, ilyenkor elkezd sírni. Orcáján valódi könnycseppek gördülnek le, de a kis anyuka biztosan meg tudja őt nyugtatni a rózsaszín dudlival. Természetesen a babát gyakran kell etetni, erre szolgál BABY Annabell kedvenc kis cumisüvege. De vigyázat, BABY Annabell pisilni is tud! Arca gyengéd cirógatását vidám gügyögéssel hálálja meg.

Baby Annabell tetőtől talpig rózsaszínben

BABY Annabell baba úgy néz ki, mint egy igazi kis hercegnő. Hímzett báránykával díszített rózsaszínű rugdalózójában és egyszínű kis sapkájában igazán bájosan fest. Rendelkezik az összes holmival, melyekre egy valódi csecsemőnek szüksége lehet (előke, cümisüveg, dudli). A baba kis anyukájának is tartogat ajándékot egy villogó medál formájában.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY Annabell
Kód:  HRAif3511
Termékszám:  4001167794401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20