Oldal frissítése

My Style Deluxe ékszer - karkötő

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

My Style Deluxe ékszer - karkötő

A My Style Craft készlete a kiemelkedő alkotói tevékenység lehetőségével érkezik a kishölgyek számára, akik szeretik mindenből a sajátukat elkészíteni. Ezzel a kreatív szettel garantáltan nem korlátozza majd a fantáziáját, és lépésről lépésre megtanulhatja az ékszergyártás érdekes módszerét. Ezáltal ékszerei úgy festenek majd, mintha a legdrágább butikban vásárolta volna őket, egy különbséggel: a boltban vásárolt termék árának töredékéért létrehozhatja őket. 


Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből a szettből, a legjobb, ha az egyszerűbb modellektől halad a nehezebbek felé. Miután az összes projektet befejezte, bizonyára már rendelkezik a szükséges tudással és tapasztalattal, hogy saját típusú ékszert készítsen, amit Ön vagy barátai büszkén viselhetnek. Készítse el saját karkötőjét minden alkalomra.
Műszaki adatok:
A csomag tartalma:2 × karkötő2 × ajándéktasak10 × medál8 × kocka alakú gyöngy80 × szem a karkötőhöz10 × gyűrű a karkötők felosztásárapolymerikus zsinór - 7 színbenfa fogpiszkálócsillám - 3 zsákfólia - 2 színben2 tároló doboz20 oldalas színes útmutató
Ajánlott kor:
8+
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Kód:  HRA455b
Termékszám:  8591945065633

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15