Oldal frissítése

Az első állataim

2,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Az első állataim

Interaktív szórakozás a legkisebbeknek! A szépen kidolgozott, interaktív, színes játszószőnyeg 22 nyomásérzékeny gombjával segít megtanítani a gyerekeknek, hogy melyik állat milyen hangot ad ki, vagy csak egyszerűen kiválaszthatja a kedvenc dallamát. Találhat a szőnyegen tehenet, bárányt, tyúkot csibékkel, kacsát, kutyát és békát. További dallamokat a kerítésen található virágok rejtenek. Nagyon puha anyagból készült, amit nagyon kellemes megérinteni.

Interaktív tanulás

  • 22 nyomásérzékeny gomb különböző állathangokkal és dallamokkal
  • Eredeti, színes kivitelezés
  • Anyaga kellemes tapintású 
  • Gyermekeknek 6 hónapos kortól ajánlott
  • 3 db AA elem (nem tartozék)

Élénk színek és egyszerűség, tökéletes kombináció a legkisebbeknek

A játszószőnyeg kimagaslik élénk színeivel és a képek alapos kidolgozásával, amelyeket pontosan úgy alkottak meg, hogy a legkisebbek számára is jól érthetők legyenek. Az élénk színek magukkal ragadják a gyerekeket. Csak idő kérdése, hogy mikor érintik meg a színes képeket, és ekkor rájönnek arra, hogy ha egy bizonyos ponton nyomják meg a szőnyeget, akkor egy bizonyos hangot hallat. Az interaktív játszószőnyeg így válik a gyermekek gyors fejlődésének ideális eszközévé.

A legkisebbeknek minden új...

Igen! Ha itt nyomom meg, ezt hallom... És ha itt nyomom meg? Akkor mást hallok. És mi van akkor, ha újra megnyomom? Akkor megint ugyanazt hallom! A felnőttek számára egyértelmű dolog, de a babák számára óriási felfedezés és egy hatalmas előrelépés. 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Tulajdonságok

Szín Zöld

Méret és súly

Hosszúság/mélység 68 cm
Szélesség 48 cm

Méretek

Hosszúság/mélység 68 cm
Szélesség 48 cm
Kód:  HRAa5341
Termékszám:  8592117984332

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15