Oldal frissítése

Avenue Mandarine Tündérházikó

Kiegészítők a termékhez

Avenue Mandarine Tündérházikó

Az Avenue Mandarine Tündérházikó kreatív készletnek minden alkotó szellemű kis hercegnő örül. Csemetéd nemcsak egy szép házikót hozhat létre a tündéreknek, hanem a végén akár ki is díszítheti ízlése szerint. Remek dekoráció a gyerekszobába, a teraszon vagy az erkélyen. A házikó összeszerelése és díszítése közben nagyon óvatosnak kell lenned, ki tudja, nem lakik-e benne egy fogtündér. Szeretnéd, hogy jól érezze magát az új otthonában?

Az Avenue Mandarine Tündérházikó főbb jellemzői

  • Kreatív készlet a francia Avenue Mandarine-tól
  • A tündérházikó építésekor a gyerekek és a szülők együtt élvezhetik a közös alkotás örömét
  • Fejleszti a kreativitást, a finommotorikát és a koncentrációt
  • Gyönyörű dekoráció bentre vagy akár a teraszra
  • A készletben mindent megtalálsz, amire szükség van a házikó építéséhez - fa alkatrészek, ragasztó, ecset és festék
  • 6 éves kortól 

Élvezd a közös pillanatokat a tündérházikó építése közben

Élvezd a szórakoztató és kreatív közös élményeket. Miközben csemetéd teljesen belemerül a tündérházikó építésébe, fejleszteni fogja kreativitását, finommotorikáját és koncentrációját. Meglátod, a házikó gondosan ragasztva lesz, és készen áll egy tündér fogadására, amely véletlenül arra röppen.

Csak kezd az építést

A dobozban mindent megtalálsz, amire szükség van egy tündérházikó építéséhez - előkészített fa alkatrészek, ragasztó, ecset, fehér akril festék. Szülői felügyelet mellett 6 éves kortól ajánlott a gyerekek számára.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAdn00378
Termékszám:  3609510551742

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05