Oldal frissítése

Avenue Mandarine Művészi kifestők

Kiegészítők a termékhez

Avenue Mandarine Művészi kifestők

A francia Avenue Mandarine márka különböző kreatív készleteket készít gyermekeknek és felnőtteknek a szabadidő kreatív és ötletes eltöltéséhez. A szett Emmanuelle Collin francia művész illusztrációit tartalmazza gyönyörű lányok motívumaival. Az egyoldalas nyomtatás és a világosabb kontúrok ideálisak az akvarellel való festéséhez. A kifestőkészlet mindenkinek örömet okoz, aki szereti kreatívan tölteni a szabadidejét.

Az Avenue Mandarine művészi kifestők gyermekeknek és felnőtteknek fő jellemzői

  • A rancia Avenue Mandarine márka kreatív készlete
  • Kifestők gyermekeknek és felnőtteknek
  • Illusztrációk Emmanuelle Colin francia művésznőtől
  • Spirálos festőblokkba kötve
  • Perforált szegély
  • Minőségi papír

Ideális a kreatív szellemek számára

A kifestőket spirálos festőblokkba kötötték, és minden illusztráció szegélye perforálva van arra az esetre, ha ki szeretnéd tépni a kifestőkönyv egyik oldalát. Kiváló minőségű, vastag papírra nyomtatva 28 illusztrációt (14 minta két-két másolattal) találsz benne. Kiválóan alkalmas akvarellekkel való kiszínezéshez. Engedd szabadon a fantáziádat.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAdn00376
Termékszám:  3609510520656

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15