Oldal frissítése

Avenue Mandarine Madáretető

Kiegészítők a termékhez

Avenue Mandarine Madáretető

Az Avenue Mandarine Madáretető kreatív szett  minden kis barkácsolónak remekül jön. A kész madáretetőt kihelyezheted a kertbe, és a takarmánykeverék segítségével hozzácsalogathatod a madarakat, amelyek belé költözhetnek, vagy csak megpihenhetnek benne és új erőt gyűjthetnek a következő repülésre. Talán te magad is csodálkozni fogsz, hogy hány különböző madárfajt vonz az etetőd.

Az Avenue Mandarine madáretető kreatív szett fő jellemzői

  • Francia Avenue Mandarine márka kreatív készlete
  • A madáretető építésekor a gyerekek és a szülők élvezhetik az együtt eltöltött pillanatokat
  • Fejleszti az alkotókészséget, a kézügyességet és a koncentrációs képességet
  • Gyönyörű dísz a kertbe
  • A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van a ház megépítéséhez - fa alkatrészek, ragasztó, ecset és festék
  • 6 éves kortól

Az építés közben élvezheted a családi élet boldog pillanatait

Az etető építésekor élvezheted a családi boldogsággal és szórakozással teli pillanatokat. Miközben a gyermekeid már az etető építése közben kibolondozzák magukat, fejlesztik az alkotókészségüket, a  kézügyességet és a koncentrációs képességet, te odafigyelhetsz rá, hogy az etetőt gondosan összeragasszátok és készen álljon a madarak beköltözésére, amelyek éppen a kertetek felé repülnek.

A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van

A csomag mindent megtalálsz, amire szükség van az etető megépítéséhez - előre elkészített fa alkatrészek, ragasztó, ecset és fehér akrilfesték. A 6 éves kortól alkalmas a gyerekek számára, ajánlott a szülői felügyelet.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAdn00377
Termékszám:  3609510551728

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10