Oldal frissítése

Avengers Legends Gear War Machine Helmet

Kiegészítők a termékhez

Avengers Legends Gear War Machine Helmet

Az Avengers Legends Gear War Machine Helmet interaktív sisakban nyugodtan ellátogathatsz bármilyen Marvel rajongói vagy más sci-fi találkozóra. A sisak nemcsak a jelmez autentikus kiegészítése lehet, amelyet a Vasember hőse, Tony Stark ihletett, hanem egyúttal remek gyűjtői darab is. Kiváló minőségű feldolgozásának és valósághű megjelenésének hála a tinédzserek és a felnőttek körében egyaránt népszerű. A Gear War Machine Helmet sisak a szemében található két LED fénnyel kölcsönöz karakteres megjelenést a sisaknak, ezt egészíti ki a lenyűgöző hanghatás. Az elektromos hatások működéséhez 3 darab AA elem szükséges, amelyet a készlet nem tartalmaz.


Az Avengers Legends Gear War Machine Helmet gyűjtői interaktív sisak és parti kellék főbb jellemzői

  • Ikonikus kiegészítő a Marvel Bosszúállókban szereplő Vasember szuperhős karakter álcázásához
  • Hiteles Tony Stark maszk 1: 1-es életnagyságú méretben
  • Minőségi kivitelezés és autentikus kialakítású sisak, remek darab a gyűjtők számára
  • Állítható Avengers Legends Gear War Machine Helmet sisak 2 LED lámpával a „világító szemekért” és csodálatos hanghatásokkal a sisak elektronikus kinyitásakor
  • A működéséhez szükséges 3 db AA elemet nem tartalmazza a Gear War Machine Helmet készlete
  • A maszk támogatja a fantáziát és a játékérzetet
  • A sisak 18 év feletti felhasználók számára alkalmas

Készülj fel a hősies tettekre az autentikus Avengers Legends Gear War Machine sisakkal

Amennyiben szeretnél hiteles Vasember jelmezt készíteni a Gear War sisakkal, vagy egyszerűen csak mindent szeretsz, ami Bosszúállók és Marvel, ez az autentikus Tony Stark sisak megfelelő választás számodra. Az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro terméke garantálja az Avengers Legends Gear War Machine Helmet sisak kivételes minőségét és prémium formatervezését.

Vasember interaktív sisak egyenesen a filmvászonról

A Vasember sisak tökéletes kiegészítése lehet a jelmezednek vagy a Bosszúállók gyűjteményednek. A sisak felszereltsége magában foglalja az interaktív két LED fényt és a hanghatásokat. Ezek az aprócska részletek teszik a jelmezt még hihetőbbé. A sisak működéséhez szükséges 3 darab AA elemet az Avengers Legends Gear War Machine Helmet játékkészlete azonban nem tartalmazza.




Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 18 éves kortól
Kód:  HRAbz15892
Termékszám:  5010993765270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15