Oldal frissítése

Avengers Endgame Marvel's Stormbreaker Thor - elektromos pöröly

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Avengers Endgame Marvel's Stormbreaker Thor - elektromos pöröly

Hogyha szereted a Bosszúállók és a Marvel világát, akkor a Te gyűjteményedből sem hiányozhat a Thor Stormbreaker pörölyének egyedülálló gyűjtői másolata, amelyet a Bosszúállók: Végjáték című film ihletett. A pöröly nem csak a jelmezed valósághű kiegészítése lehet, amelyet az északi Isten Thor, Odin fiának története inspirált, hanem egyúttal remek gyűjtői darab. Kiváló minőségű feldolgozásának és valósághű megjelenésének hála a tinédzserek és a felnőttek körében egyaránt népszerű. Az Avengers Legends Gear Stormbreaker hang- és fényhatásokat bocsát ki. Az elektromos hatások működéséhez 2 darab AAA elem szükséges, amelyet a készlet nem tartalmaz.


Az Avengers Legends Gear Stormbreaker parti kellék főbb jellemzői

  • Ikonikus kiegészítő a Marvel Bosszúállókban szerepelt Thor szuperhős karakterének álcázásához
  • Thor északi isten pörölyének hiteles mása
  • Minőségi kivitelezésű és hiteles kialakítású pöröly, remek darab a gyűjtők számára
  • Az Avengers Legends Gear Stormbreaker fény- és csodálatos hanghatásokkal
  • A működéséhez szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza a Strombreaker pöröly készlete
  • 18 évnél idősebb felhasználóknak ajánlott 

Készülj fel a hősies tettekre az autentikus Avengers Legends Gear Stormbreaker-rel

Hogyha szeretnél valósághű Thor jelmezt, amelyet a Bosszúállók: Végjáték című film ihletett, vagy egyszerűen csak kedvelsz mindent, ami Bosszúállók és Marvel, az északi isten Thor, Odin fiának autentikus pörölye megfelelő választás. Az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro terméke garantálja az Avengers Legends Gear Stormbreaker kivételes minőségét és prémium formatervezését.

Thor Stormbreaker pörölye egyenesen a filmvászonról

Thor Stormbreaker pörölyének másolata tökéletes kiegészítése lehet a Bosszúállók gyűjteményednek. A pöröly interaktív felszereltsége magában foglalja a valósághű fény- és hanghatásokat. Ezek az aprócska részletek teszik a jelmezt még hihetőbbé. A sisak működéséhez szükséges 2 darab AAA elemet az Avengers Legends Gear Stormbreaker játékkészlete azonban nem tartalmazza.




Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 18 éves kortól

Téma

Téma Bosszúállók

Típus

Típus Fegyver
Kód:  HRAbz15893
Termékszám:  5010993731770
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10