Oldal frissítése

Automix Intelligens Trucks

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Automix Intelligens Trucks

A műanyag betonkeverő autó a kis építészeknek készült. Gyermekeid játszhatnak vele a szobáikban, de ha a kertbe vagy a homokózba szeretnék magukkal vinni, akkor is tökéletes választás. Az autó hosszúsága 33 cm, és rendkívül tartós, ellenálló műanyagból készült. Ez az olasz termék aprólékos kidolgozottsággal és gyönyörű színekkel rendelkezik. Alacsony súlyának köszönhetően gyermekeid könnyedén magukkal vihetik bárhová. Legyen a te gyermeked is egy kis építész!

Játék tulajdonságai

  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • A teljes hossza 33 cm
  • Súlya 0,53 g
  • Betonkeverő autó modell
  • A szabadban és otthoni játékra egyaránt hasznáhlató

Építs, építs és építs...

A gyerekek szeretik utánozni szüleiket, utánozni munkájukat, a fiúk pedig rajonganak mindenért ami összefüggésben van építéssel vagy járművekkel. Ez a színes, betonkeverő autó a már járni tanuló gyermekek számára készült. Az autó nagy kerekei, és az élethű megjelenés még az iskolásokat is le fogja nyűgözni. Válasz egy olyan autót gyermekednek, amivel bármi megépíthető!

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Sárga

Méret és súly

Hosszúság/mélység 33 cm
Súly 0,53 kg
Kód:  HRAa7983
Termékszám:  8000796062086

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15