Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Audi Q7 feketére festett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audi Q7 feketére festett

A luxus fekete elektromos kisautó minden 3-8 éves gyerek szívébe belopja magát. Az Audi engedélyével büszkélkedhet és olyan, mintha egy igazi Audi Q7 Quattro érkezett volna a csomagban. Működőképes első és hátsó lámpái, lengéscsillapítója, csendes és puha EVA kerekekei és a nyíló ajtói fényűző kényelmet biztosítnak kis tulajdonosának. De ez még nem minden: az autó akkumulátor jelzővel, bőr ülésekkel, hátulról megvilágított műszerfallal és hanghatásokkal is büszkélkedhet. A hozzá tartozó távirányítóval pedig beállíthatod az utazási sebességet és működésbe hozhatod a vészféket is, ami azonnal leállítja az autó működését.

Főbb jellemzői

  • 3-8 éves gyermekek számára megfelelő
  • 2,4 GHz-es távirányító lehetőséget ad a sebesség szabályozására és a vészfékezésre
  • Csendes és puha EVA kerekek, amelyek ellenállnak az UV-sugárzásak és a víznek
  • USB és SD kártya bemenet
  • Sima indulású motor, amely nem rángat elinduláskor
  • Maximális sebessége 4-7 km / h
Kód:  HRAif3108
Termékszám:  8588006517521

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15