Oldal frissítése

arc festék

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

arc festék

Ezzel az arcfestő készlettel nagyszerű karneváli hangulatot teremthet szülinapi zsúrokon, családi vagy farsangi összejöveteleken. A készletben számos szín található, illetve szivacsok és applikátorok a festéshez. A festéganyag környezet- és bőrbarát anyagokból készült, amely védi a gyermekek érzékeny bőrét. Már 3 éves kortól alkalmazható. A termék többféle változatban készült, de a jelenlegi készlet szerint szállítjuk.

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, és a cseh jogszabályoknak. CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik. 

 
Kód:  HRAa5360
Termékszám:  8592190041298

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15