Oldal frissítése

AquaWave Ringo Dive

AquaWave Ringo Dive

Az AquaWave Ringo Dive gyűrűket búvároktatáshoz tervezték. A medence aljáról történő elkapás lehetővé teszi a mozgáskoordináció és a légzés koordinációjának gyakorlását a merülés során. Intenzív színeiknek és mintáiknak köszöhetően még nagyobb mélységben is könnyen észrevehetők. A poliészterből és gumiból készült, homokkal és polietilénnel töltött gyűrűk elég nehezek ahhoz, hogy leülepedjenek a medence aljára. A búvároktatás mellett az AquaWave Ringo Dive gyűrűk játékra is alkalmasak a gyermekekszámára.

Az AquaWave Ringo Dive gyűrűk legfontosabb jellemzői

  • Búvároktatáshoz tervezett gyűrűk
  • A medence aljáról történő elkapás lehetővé teszi a mozgáskoordináció és a légzőrendszer munkájának gyakorlását a merülés során
  • Poliészterből és gumiból készült
  • Homokkal és polietilénnel töltve
  • Az AquaWave Ringo Dive gyűrűk még nagyobb mélységben is jól láthatóak
  • Szín: többszínű

Kód:  SPTaqw299
Termékszám:  5902786146475

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05